clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

30 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 842

Салат «Марсель» із чорносливом і корейською морквою


Морква вдало поєднується з ніжною моцарелою Фото: автора

Морква вдало поєднується з ніжною моцарелою, а нотку пікантності додає чорнослив та часник.

Салат із корейською морквою має безліч переваг. Він легкий, смачний, чудово поєднується з іншими стравами (пастою, картоплею, м'ясом рисом). До того ж, ця закуска є основою для приготування багатьох інших салатів. Пропоную вашій увазі один із моїх улюблених варіантів.

Інгредієнти:
100 г сиру моцарела, 0,5 склянки солодкого чорносливу без кісточок, зубок часнику, 300 г готової пряної моркви по-корейськи, жменя товчених волоських горіхів, сіль, чорний мелений перець за смаком,

Приготування:

Моркву замаринувати заздалегідь (цукор, сіль, оцет, олія, приправа для моркви по-корейськи) або купити готову.

Чорнослив промити й залити окропом на 10-15 хвилин. Потім воду злити, викласти на паперові серветки, обсушити. Порізати смужками. Сир нарізати шматочками довільної форми (у мене моцарела-міні, тож я її розрізала навпіл; можна залишити кульки цілими). 


Горіхи злегка обсмажити на сухій сковорідці, подрібнити. Всі інгредієнти перемішати з морквою по-корейськи.

Вичавити часник, посолити й поперчити (якщо потрібно), полити олією.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: такий салатик через годинку ще смачніший. За цей час всі інгредієнти просочуються смаками та ароматами одне одного й утворюють дуже цікаве смакове поєднання.  

салати, салати без майонезу, марсель, морква по-корейськи, чорнослив, моцарела

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2140
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 769
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1050
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 753
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Показати ще
Коментарів - 0: