clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1405

Мюнхенський картопляний салат із мисливськими ковбасками

Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик.
Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик. Фото: автора

Страва, яка прийшла до нас із Німеччини й швидко завоювала популярність

Мюнхенський салат ситний, має яскраво виражений смак і чудово підходить до пива. Тому, в більшої частини чоловічого населення саме ця страва швидко переходить у розряд улюблених. Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик.

Інгредієнти:
3 шт. мисливських або німецьких ковбасок, 3-4 варених в «мундирі» картоплини, 10 маленьких маринованих корнішонів, 2-3 ст. л. соняшникової олії (не рафінованої!), 200 г бринзи (краще овечої), кріп, сіль, суміш перців мелена.

Приготування:
Нарізати кільцями ковбаски й підсмажити їх на сухій сковорідці, щоб зайвий жир трішки стопився.

Відварну картоплю нарізати кубиками розміром трохи більше ніж ковбаски.

Мариновані корнішони — кружальцями.

Бринзу — крупними кубиками.


Змішати в мисці всі нарізані інгредієнти, додати подрібнений кріп, пополити та приправити перцем.

Заправити олією та перемішати.

 

салати, німецька кухня, салати без майонезу, мюнхенський картопляний салат, мисливські ковбаски, бринза, корнішони

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Натхнення» з оселедцем, маринованими огірками та горішками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 574
Класичне поєднання картоплі з оселедцем дарує дивовижний, ніжний і несподівано яскравий смак, особливо якщо додати незвичні продукти.
Маринована капуста «Провансаль» швидкого приготування
салати, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 4028
Ця холодна закуска – просто дивовижний додаток до м'яса й птиці, а також до гарнірів із картоплі чи каші.
Салат «Оксамитовий смак» із фетою, буряком та апельсином
салати
Світлана ЯСЬКОВА 646
Він легкий, свіжий та соковитий. Все у ньому гармонійно, нічого зайвого!
Капустяний салат із в'яленою журавлиною
салати, рецепти від читачів
Христина СИТА. 284
Цей салатик хрусткий, пікантний, і дуже смачний.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: