Гаряча тема:
- Війна
Мюнхенський салат ситний, має яскраво виражений смак і чудово підходить до пива. Тому, в більшої частини чоловічого населення саме ця страва швидко переходить у розряд улюблених. Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик.
Інгредієнти:
3 шт. мисливських або німецьких ковбасок, 3-4 варених в «мундирі» картоплини, 10 маленьких маринованих корнішонів, 2-3 ст. л. соняшникової олії (не рафінованої!), 200 г бринзи (краще овечої), кріп, сіль, суміш перців мелена.
Приготування:
Нарізати кільцями ковбаски й підсмажити їх на сухій сковорідці, щоб зайвий жир трішки стопився.
Відварну картоплю нарізати кубиками розміром трохи більше ніж ковбаски.
Мариновані корнішони — кружальцями.
Бринзу — крупними кубиками.
Змішати в мисці всі нарізані інгредієнти, додати подрібнений кріп, пополити та приправити перцем.
Заправити олією та перемішати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: