clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

13 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1117

Мюнхенський картопляний салат із мисливськими ковбасками


Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик. Фото: автора

Страва, яка прийшла до нас із Німеччини й швидко завоювала популярність

Мюнхенський салат ситний, має яскраво виражений смак і чудово підходить до пива. Тому, в більшої частини чоловічого населення саме ця страва швидко переходить у розряд улюблених. Традиційно салат готують із копченою грудинкою або мисливськими ковбасками, але деякі кухарі використовують куряче м'ясо або навіть язик.

Інгредієнти:
3 шт. мисливських або німецьких ковбасок, 3-4 варених в «мундирі» картоплини, 10 маленьких маринованих корнішонів, 2-3 ст. л. соняшникової олії (не рафінованої!), 200 г бринзи (краще овечої), кріп, сіль, суміш перців мелена.

Приготування:
Нарізати кільцями ковбаски й підсмажити їх на сухій сковорідці, щоб зайвий жир трішки стопився.

Відварну картоплю нарізати кубиками розміром трохи більше ніж ковбаски.

Мариновані корнішони — кружальцями.

Бринзу — крупними кубиками.


Змішати в мисці всі нарізані інгредієнти, додати подрібнений кріп, пополити та приправити перцем.

Заправити олією та перемішати.

 

салати, німецька кухня, салати без майонезу, мюнхенський картопляний салат, мисливські ковбаски, бринза, корнішони

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 767
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Салат з морської капусти із курячим філе, огірком і кукурудзою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 983
Смачна, ситна та пікантна страва, яка урізноманітнить повсякденне меню.
Традиційний овочевий салат на новий незвичний лад
салати
Світлана ЯСЬКОВА 180
Напевно, кожна господиня з початком сезону ранніх овочів готує салатик із редиски, огірків та яєць, де всі інгредієнти нарізуються часточками. Але я хочу запропонувати вам іншу подачу цієї звичної всім страви.
Салат «Щаслива підкова» з чорносливом і куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1937
Він настільки цікавий і смачний, що навіть забуваєш про зайву калорійність майонезної заправки!
Показати ще
Коментарів - 0: