ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячі шлуночки по-корейськи з грибами

16 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4298
Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.
Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів. Фото: автора

Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.

Поспішаю поділитися з вами дуже смачною закускою. Рецептик уже давно роздобула на одному зі своїх улюблених кулінарних сайтів і з того часу він міцно увійшов у мою скарбничку легких та дуже смачних страв.


Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, 400 г лісових грибів (у мене заморожені, але можна і печериць), 3 цибулини, 2 великі морквини, олія для смаження, лавровий листок.
Для заправки: 50 г оцту винного, 2-3 зубки вичавленого часнику, 3 ст. л. соєвого соусу (якщо не подобаються, то просто посолити за смаком), приправа для корейської моркви.


Приготування:
Шлунки ретельно почистити, відварити з лавровим листком, охолодити, нарізати соломкою.

Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

Гриби розморозити. Цибулю нарізати кільцями. В оригінальному рецепті все обсмажується окремо — шлунки, цибуля з грибами, морквина. Я ж — для того, щоб використовувати менше олії, смажила лише гриби з цибулею.

Потім до них додала сиру моркву та варені шлунки. Готовий салат охолодити, залити заправкою і залишити на ніч у холодильнику. Вранці можна їсти.


 

М`ясо та субпродукти, закуски, салати, шлуночки по-корейськи, курячі шлуночки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую