clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

16 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1160

Курячі шлуночки по-корейськи з грибами


Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів. Фото: автора

Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.

Поспішаю поділитися з вами дуже смачною закускою. Рецептик уже давно роздобула на одному зі своїх улюблених кулінарних сайтів і з того часу він міцно увійшов у мою скарбничку легких та дуже смачних страв.


Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, 400 г лісових грибів (у мене заморожені, але можна і печериць), 3 цибулини, 2 великі морквини, олія для смаження, лавровий листок.
Для заправки: 50 г оцту винного, 2-3 зубки вичавленого часнику, 3 ст. л. соєвого соусу (якщо не подобаються, то просто посолити за смаком), приправа для корейської моркви.


Приготування:
Шлунки ретельно почистити, відварити з лавровим листком, охолодити, нарізати соломкою.

Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

Гриби розморозити. Цибулю нарізати кільцями. В оригінальному рецепті все обсмажується окремо — шлунки, цибуля з грибами, морквина. Я ж — для того, щоб використовувати менше олії, смажила лише гриби з цибулею.

Потім до них додала сиру моркву та варені шлунки. Готовий салат охолодити, залити заправкою і залишити на ніч у холодильнику. Вранці можна їсти.


 

М`ясо та субпродукти, закуски, салати, шлуночки по-корейськи, курячі шлуночки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1516
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Оселедець у чайно-гірчичному соусі
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2533
Звісно, жирненький свіжий оселедчик смачний і сам по собі, але спробуйте замаринувати його в такий спосіб і він вмить зникне зі столу!
ШВИДКІ СНІДАНКИ: Сарделька в тісті за 10 хвилин
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 3130
Кляр такий вдалий, що одного разу спробувавши його, починаєш смажити у ньому все — і цвітну капусту, і рибу, і яблука, і картоплю...
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4234
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Показати ще
Коментарів - 0: