ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Весняний салат із редиски, бринзи й кукурудзи

21 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2751
Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.
Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин. Фото: автора

Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.

Весняні салати кардинально відрізняються від зимових. Тут вже не місце консервованим овочам і важким заправкам. На зміну їм приходить велика кількість яскравих фарб свіжої зелені й овочів. Редис першим відкриває сезон в кожному новому році й смакує пречудово у будь-якому салаті. Особливо я люблю цей овоч із домашнім сиром або бринзою.

Інгредієнти:
300 г червоної редиски, банка консервованої кукурудзи, 100 г бринзи, пучок зелені (зелена цибуля, петрушка і кріп), жменя подрібнених волоських горіхів.
Заправка: 2 зубки часнику, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, сіль, чорний перець за смаком.

Приготування:
Нарізати кружальцями редиску. Бринзу подрібнити великими кубиками. Додати консервовану кукурудзу й подрібнену зелень.

Посипати подрібненими горішками й ретельно перемішати.


Приготувати заправку: змішати в чашці оливкову олію, мед, гірчицю, вичавлений через прес часник і лимонний сік. Додати сіль та перець за смаком. Збити суміш виделкою.


Полити салат заправкою, ще раз перемішати. Якщо потрібно досолити й доперчити за смаком. 

салати, спалати без майонезу, салати з редисом, бринза, волоські горіхи, редис, консервована кукурудза, весняні салати

Коментарі:

  Так  Ні, дякую