clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
30 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1136

Гречаники у вафельних трубочках, смажені в клярі

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну  начинку.
Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну начинку. Фото: автора

Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура».

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну начинку. Дуже ситно, і виглядає красиво й ефектно. І в холодному, і в гарячому вигляді трубочки смакують чудово.

Інгредієнти:
2 упаковки вафельних трубочок,

500 г свинини, склянка вареної гречки, 100 г твердого сиру, 3 цибулини, сіль, перець, олія для смаження.
Для кляру: борошно, 3-4 яйця, 80 мл молока, сіль, перець.

Приготування:
М'ясо та цибулю перекрутити через м'ясорубку, додати сіль, перець. Сир натерти на грубій тертці, гречку змолоти у млинку чи блендері до однорідної маси.

Всі інгредієнти ретельно змішати, щоб утворився щільний фарш.


Нафарширувати фаршем трубочки.


Для кляру яйця збити з молоком, сіллю і перцем. В цю суміш занурювати вже нафаршировану трубочку. Після цього обкачати її у борошні й знову у яєчній суміші. Викладати трубочки на розпечену сковорідку з олією. Обсмажувати з зі всіх сторін до красивого золотавого кольору.

Викладати на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.

Потім скласти в каструлю.

Подавати з овочевим салатом.

 

м`ясо та субпродукти, вафельні трубочки, гречаники, страви з фаршу, гречаники у вафельних трубочках

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печінка з яблуками та чорносливом у винному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 366
Завдяки такому вдалому поєднанню складових, печіночка виходить напрочуд ніжною та м’якою.
Мусака з баклажанами по-грецьки
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 785
Роблю в сезон «синеньких» багато разів і завжди з'їдається вмить!
Димляма з айвою в казані на плиті (Оші Бехи)
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 610
Кислинка й аромат айви, помірна м'ясна жирність та овочеві соки… Таке переплетення смаків, що словами не передати! Це треба обов'язково куштувати!
Курячі шлуночки з овочами, запечені в горщиках
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 657
Завдяки приготуванню у порційних горщиках, страва виходить дуже ніжною, ароматною та смачною.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: