clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
30 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1090

Гречаники у вафельних трубочках, смажені в клярі

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну  начинку.
Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну начинку. Фото: автора

Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура».

Підсмажені в клярі, такі гречаники набувають чудову хрустку скоринку й ніжну начинку. Дуже ситно, і виглядає красиво й ефектно. І в холодному, і в гарячому вигляді трубочки смакують чудово.

Інгредієнти:
2 упаковки вафельних трубочок,

500 г свинини, склянка вареної гречки, 100 г твердого сиру, 3 цибулини, сіль, перець, олія для смаження.
Для кляру: борошно, 3-4 яйця, 80 мл молока, сіль, перець.

Приготування:
М'ясо та цибулю перекрутити через м'ясорубку, додати сіль, перець. Сир натерти на грубій тертці, гречку змолоти у млинку чи блендері до однорідної маси.

Всі інгредієнти ретельно змішати, щоб утворився щільний фарш.


Нафарширувати фаршем трубочки.


Для кляру яйця збити з молоком, сіллю і перцем. В цю суміш занурювати вже нафаршировану трубочку. Після цього обкачати її у борошні й знову у яєчній суміші. Викладати трубочки на розпечену сковорідку з олією. Обсмажувати з зі всіх сторін до красивого золотавого кольору.

Викладати на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.

Потім скласти в каструлю.

Подавати з овочевим салатом.

 

м`ясо та субпродукти, вафельні трубочки, гречаники, страви з фаршу, гречаники у вафельних трубочках

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свинина зі сливами – приголомшливе смакове поєднання
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1066
Чудовий соус ідеально доповнює м’ясо!
Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1047
Рецепт простенький, а результат — смачненький.
Куряча печінка по-італійськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 991
Дуже смачна, легка й швидка в приготуванні а-ля запіканка, рецептом якої зі мною поділився один знайомий шеф-кухар італійського ресторанчика.
Курячі гомілки, тушковані з галушками-нудлями
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 925
Ситна та незвична страва, яка підійде і для повсякденного, і для святкового столу.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: