clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
7 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1187

Кишеньки зі свинини з начинкою із бринзи та зелені

Оригінальна страва з м`яса – це завжди прикраса столу.
Оригінальна страва з м`яса – це завжди прикраса столу. Фото: автора

Це один із варіантів приготування відбивних кишеньок зі свинини. Начинка з бринзи та зелень надає цій страві оригінальний смак.

Оригінальна страва з м`яса – це завжди прикраса столу. Такі кишеньки виходять соковитими та ніжними. З сиром можна експериментувати: можна взяти сулугуні чи фету. А можна взагалі поміняти начинку. Поле для фантазіїї тут безмежне.


Інгредієнти:
400-500 г свинини, 100-150 г бринзи, 1-2 зубки часнику, зелень (петрушка, кріп або кінза), сіль, перець, куркума, 2-3 яйця, 3 ст. л. борошна, 0,5 склянки панірувальних сухарів, олія для обсмажування.


Приготування:
Нарізати філейну частину свинини порційними шматками, як на відбивні завтовшки 1-1,5 см. Кожен шматок відбити з обох боків. Посолити й поперчити, приправити куркумою.


Приготувати начинку: бринзу розім'яти з подрібненим часником і дрібно нарізаною зеленню. Викласти начинку всередину «кишеньки» й згорнути її вдвічі, як вареник.


Яйця збити в тарілці.

В іншу тарілку насипати борошно. У третю тарілку насипати панірувальні сухарі. Обережно обкачати кишеньки в борошні.

Потім вмочити їх в яєчну суміш й обмакнути в панірувальних сухарях. Смажити на олії з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Викласти на паперові серветки, щоб видалити зайвий жир. Подавати гарячими.


 

М`ясо та субпродукти, кишеньки з бринзою, страви зі свинини, відбивні, бринза

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі шлуночки з овочами, запечені в горщиках
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 773
Завдяки приготуванню у порційних горщиках, страва виходить дуже ніжною, ароматною та смачною.
М’ясні гнізда, запечені із соусом «Бешамель» та адигейським сиром
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 836
Ще одна варіація смачних, соковитих та головне корисних котлеток із духовки.
Димляма з айвою в казані на плиті (Оші Бехи)
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 679
Кислинка й аромат айви, помірна м'ясна жирність та овочеві соки… Таке переплетення смаків, що словами не передати! Це треба обов'язково куштувати!
Машкічірі по-ферганськи – молодший «братик» плову
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 747
Незвичайне поєднання рису й квасолі маш та ніжна баранина, яка просто тане в роті. Дуже смачна страва узбецької кухні, яка нікого не залишить байдужим!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: