clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

12 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1770

Рисова локшина з куркою, грибами й овочами


Рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Фото: автора

Фунчоза — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна, як локшина з пшеничного борошна.

Що може бути краще, ніж рисова локшина? Хіба-що італійська паста... Але я дівчина, а всі дівчата знають, що на фігурі цей продукт може позначитися не найкраще. Рисова ж «паста» — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна. Для начинки підходить майже все: шматочки омлету, курка, свинина, морепродукти, овочі, гриби... Основний принцип: з'єднуємо майже готову локшину й повністю готову начинку, заливаємо соєвим соусом і смажимо декілька хвилин, постійно перемішуючи. Бажано, щоб була сковорідка ВОК, але це не принципово.

Інгредієнти:
Пачка рисової локшини, 3 ст. л. олії (бажано кунжутної, але можна й соняшникової), 3 ст. л. соєвого соусу, кунжут.
Начинка: куряче філе, 300 г шампіньйонів, 2 морквини, 2 цибулини, 2-3 зубки часнику, 0,5 ст. л. меду, червоний мелений гострий перець, паприка.

Приготування:
Нарізати куряче філе невеликими шматочками й викласти його у ВОК із розігрітою олією. Періодично помішувати, щоб шматочки побіліли з усіх боків.


Додати шматочки грибів (нарізати довільно).

Трішки обсмажити гриби й м’ясо й додати крупно нарізані моркву та цибулю. Наприкінці додати часник та мед.

Поперчити, додати потрібні спеції. Влити соєвий соус. За бажанням можна додати трохи імбиру.


Зварити рисову локшину так, як вказано на упаковці (швидше за все, її досить опустити в киплячу воду на кілька секунд, але, можливо, вашу рисову локшину потрібно варити довше).

Відкинути фунчозу на сито й дати стекти воді.


Потім перекласти локшину у ВОК.

Перемішати й прогріти ще хвильку, щоб всі аромати змішалися й почали гармоніювати.

Викласти на тарілку й посипати кунжутом.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Я іноді варю фунчозу просто в сковорідці від великої ліні — потрібно лише правильно розрахувати, щоб вся вода випарилася вчасно. 

крупи та страви з борошна, м`ясо та субпродукти, гриби, фунчоза, рисова локшина, азійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 268
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 685
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Деруни у горщиках по-галицьки, запечені із м’ясом та сметаною
м`ясо та субпродукти, овочеві страви, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 582
Цікава святкова інтерпретація всім відомої буденної страви.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 403
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Показати ще
Коментарів - 0: