clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
12 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1927

Рисова локшина з куркою, грибами й овочами

Рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний.
Рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Фото: автора

Фунчоза — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна, як локшина з пшеничного борошна.

Що може бути краще, ніж рисова локшина? Хіба-що італійська паста... Але я дівчина, а всі дівчата знають, що на фігурі цей продукт може позначитися не найкраще. Рисова ж «паста» — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна. Для начинки підходить майже все: шматочки омлету, курка, свинина, морепродукти, овочі, гриби... Основний принцип: з'єднуємо майже готову локшину й повністю готову начинку, заливаємо соєвим соусом і смажимо декілька хвилин, постійно перемішуючи. Бажано, щоб була сковорідка ВОК, але це не принципово.

Інгредієнти:
Пачка рисової локшини, 3 ст. л. олії (бажано кунжутної, але можна й соняшникової), 3 ст. л. соєвого соусу, кунжут.
Начинка: куряче філе, 300 г шампіньйонів, 2 морквини, 2 цибулини, 2-3 зубки часнику, 0,5 ст. л. меду, червоний мелений гострий перець, паприка.

Приготування:
Нарізати куряче філе невеликими шматочками й викласти його у ВОК із розігрітою олією. Періодично помішувати, щоб шматочки побіліли з усіх боків.


Додати шматочки грибів (нарізати довільно).

Трішки обсмажити гриби й м’ясо й додати крупно нарізані моркву та цибулю. Наприкінці додати часник та мед.

Поперчити, додати потрібні спеції. Влити соєвий соус. За бажанням можна додати трохи імбиру.


Зварити рисову локшину так, як вказано на упаковці (швидше за все, її досить опустити в киплячу воду на кілька секунд, але, можливо, вашу рисову локшину потрібно варити довше).

Відкинути фунчозу на сито й дати стекти воді.


Потім перекласти локшину у ВОК.

Перемішати й прогріти ще хвильку, щоб всі аромати змішалися й почали гармоніювати.

Викласти на тарілку й посипати кунжутом.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Я іноді варю фунчозу просто в сковорідці від великої ліні — потрібно лише правильно розрахувати, щоб вся вода випарилася вчасно. 

крупи та страви з борошна, м`ясо та субпродукти, гриби, фунчоза, рисова локшина, азійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курка в кефірі – експрес-рецепт для зайнятих господинь
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 657
На цей простий, проте неймовірно смачний, рецептик натрапила на одному з кулінарних форумів. Після перегляду склалося таке враження, що лише ледачий не готує курку в кефірі!
Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 928
Рецепт простенький, а результат — смачненький.
М’ясо на соляній «подушці» (Salzbraten)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 702
Популярний рецепт німецької кухні для лінивих господині. Ідеальний, коли намічається велике святкування, а часу в обмаль.
Курка, запечена на солі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 838
Дієтичний рецепт із кулінарної книги Дарії Донцової, який можна назвати рятівною чарівною паличкою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: