clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
12 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2085

Рисова локшина з куркою, грибами й овочами

Рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний.
Рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Фото: автора

Фунчоза — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна, як локшина з пшеничного борошна.

Що може бути краще, ніж рисова локшина? Хіба-що італійська паста... Але я дівчина, а всі дівчата знають, що на фігурі цей продукт може позначитися не найкраще. Рисова ж «паста» — це геніальне рішення. Шалено смачна, завжди корисна й не така калорійна. Для начинки підходить майже все: шматочки омлету, курка, свинина, морепродукти, овочі, гриби... Основний принцип: з'єднуємо майже готову локшину й повністю готову начинку, заливаємо соєвим соусом і смажимо декілька хвилин, постійно перемішуючи. Бажано, щоб була сковорідка ВОК, але це не принципово.

Інгредієнти:
Пачка рисової локшини, 3 ст. л. олії (бажано кунжутної, але можна й соняшникової), 3 ст. л. соєвого соусу, кунжут.
Начинка: куряче філе, 300 г шампіньйонів, 2 морквини, 2 цибулини, 2-3 зубки часнику, 0,5 ст. л. меду, червоний мелений гострий перець, паприка.

Приготування:
Нарізати куряче філе невеликими шматочками й викласти його у ВОК із розігрітою олією. Періодично помішувати, щоб шматочки побіліли з усіх боків.


Додати шматочки грибів (нарізати довільно).

Трішки обсмажити гриби й м’ясо й додати крупно нарізані моркву та цибулю. Наприкінці додати часник та мед.

Поперчити, додати потрібні спеції. Влити соєвий соус. За бажанням можна додати трохи імбиру.


Зварити рисову локшину так, як вказано на упаковці (швидше за все, її досить опустити в киплячу воду на кілька секунд, але, можливо, вашу рисову локшину потрібно варити довше).

Відкинути фунчозу на сито й дати стекти воді.


Потім перекласти локшину у ВОК.

Перемішати й прогріти ще хвильку, щоб всі аромати змішалися й почали гармоніювати.

Викласти на тарілку й посипати кунжутом.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: рецепт простий, як 5 копійок, і дуже смачний. Я іноді варю фунчозу просто в сковорідці від великої ліні — потрібно лише правильно розрахувати, щоб вся вода випарилася вчасно. 

крупи та страви з борошна, м`ясо та субпродукти, гриби, фунчоза, рисова локшина, азійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Басма в духовці – узбецька «сестричка» плову (+відео)
м`ясо та субпродукти, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1012
Приготовані у власному соку овочі не лише корисні, але й дуже смачні. Та й від господині така страва вимагає мінімум зусиль.
Димляма з айвою в казані на плиті (Оші Бехи)
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 7
Кислинка й аромат айви, помірна м'ясна жирність та овочеві соки… Таке переплетення смаків, що словами не передати! Це треба обов'язково куштувати!
Свинина під «Лисячою шубкою» з корейською морквою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 653
Особливо це м’яско подобається чоловікам. Воно виходить дуже соковитим, оливки додають пікантності.
Мусака з баклажанами по-грецьки
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 700
Роблю в сезон «синеньких» багато разів і завжди з'їдається вмить!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: