clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

13 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 987

Італійський полуничний пиріг із корицею


Цей пиріг із розряду «без заморочок», готується дуже швидко й просто. Фото: автора

Поєднання полуниці й кориці вносить нові відтінки смаку

Цей пиріг із розряду «без заморочок», готується дуже швидко й просто. Корж виходить щільним і ароматним, а полуниця стає м'якою, джемоподібною. Добре смакує у теплому вигляді в поєднанні з ванільним морозивом.

Інгредієнти:
1,5 склянки борошна (склянка = 200 мл), 1,5 ч. л. розпушувача, 1 ч. л. кориці, пакетик ванільного цукру, 90 г розм'якшеного вершкового масла, 2 яйця, 3\4 склянки цукру, 2 ст. л. теплого молока, 1\4 ч. л. солі, полуниця, цукрова пудра.

Приготування:
Духовку нагріти на 180ºС, форму діаметром 22-24 см встелити пергаментом і змастити маслом. Змішати в мисці просіяне борошно, корицю, ванільний цукор, сіль і розпушувач.

Окремо збити масло з цукром до кремоподібного стану, додати по одному яйця.

Потім влити молоко, розмішати. Всипати борошно, обережно змішуючи тісто лопаткою.

Вилити масу у форму, розрівняти (у мене вона вийшла досить густою).

Полуницю розрізати навпіл, викласти на тісто по колу, злегка придавлюючи всередину.

Випікати пиріг 35-40 хвилин. Готовий пиріг трішки охолодити, посипати цукровою пудрою. 

солодка випічка, полуниця, італійський пиріг, італійська кухня, кориця

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Цукрова глазур для пасок, яка не липне й не кришеться
солодка випічка, десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1517
Завдяки желатину виходить просто ідеальне покриття для традиційної страви Великодня!
Італійський яблучний пиріг від сестер Сімілі
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 795
На смак – ніжне суфле. Соковитий, ароматний і дуже яблучний смаколик!
Кекс у чашці за 3 хвилини (+ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 857
Перший раз готувала випічку в мікрохвильовці. Дуже боялася, що не вийде, але даремно! Все просто супер, дуже смачно й просто.
Шоколадна паска з цукатами, журавлиною і фініками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1302
Одним з плюсів цього смаколика є те, що готується він лише на одному яйці, але при цьому структура паски виходить пористою й повітряною, практично невагомою!
Показати ще
Коментарів - 0: