clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

18 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1137

Італійський салат з руколою, томатами та адигейським сиром


Insalata di rucola – так в Італії називається надзвичайно смачний салат із руколою Фото: автора

Insalata di rucola – так в Італії називається салат, де в якості одного з інгредієнтів використовують листя пряної рослини руколи.

На те вона й весна, щоб їсти побільше зелені й насичувати організм вітамінами. Ось і цей салат з руколою і м’яким сиром – із серії «побільше вітамінів!». Виходить легка й смачна страва. Техніка приготування надзвичайно проста й складається з декількох послідовних кроків.

Інгредієнти:
5-6 помідорів, великий пучок руколи, 150 г адигейського сиру.
Заправка: 3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ч. л. зернистої французької гірчиці, 1 ч. л. меду, сіль, суміш перців мелена.

Приготування:
Зелень ретельно помити та обсушити на паперовому рушнику. Викласти на тарілку.

Помідори нарізати великими шматками й у хаотичному порядку розкласти зверху на руколу.


Адигейський сир нарізати кубиками, викласти на тарілку між половинками помідор.


Салат полити зверху заправкою. Для її приготування слід змішати всі інгредієнти (порада: олію у заправки наливайте лише наприкінці, оскільки сіль та цукор у ній погано розчиняються).

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: після подачі салату на стіл, його бажано відразу з'їсти. Якщо залишити страву стояти занадто довго, помідори можуть дати зайвий сік, який змінить її смак. 

салати, салати без майонезу, італійський салат з руколою, італійська кухня, рукола, помідори, адигейський сир, Insalata di rucola

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат з морської капусти із курячим філе, огірком і кукурудзою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 982
Смачна, ситна та пікантна страва, яка урізноманітнить повсякденне меню.
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2147
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1057
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 761
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Показати ще
Коментарів - 0: