clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1100

Паста лінгвіні в томатно-вершковому соусі – бюджетний варіант

Це ідеальний сніданок-обід-вечеря для любителів італійської кухні.
Це ідеальний сніданок-обід-вечеря для любителів італійської кухні. Фото: автора

Лінгвіні — довга пласка й вузька паста, по-італійськи «язички». Подають найчастіше з томатними соусами і морепродуктами.

Паста з томатним соусом — всіма улюблена класика італійської кулінарії. Варіацій рецепта цієї страви існує дуже багато. Я ж пропоную приготувати хоча й бюджетні, проте дуже смачні лінгвіні з томатно-вершковим соусом. Це ідеальний сніданок-обід-вечеря для любителів італійської кухні.


Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. вершкового масла, середня цибулина, 4 зубки часнику, 200 мл будь-якого томатного соусу (у мене томати у власному соку), сіль і перець за смаком, дрібка цукру, склянка жирних вершків, тертий пармезан (у мене сир Пекоріно романо), сухий базилік, упаковка лінгвіні.


Приготування:
Приготувати пасту відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Розтопити оливкову олію і вершкове масло на середньому вогні. Подрібнити цибулю і часник та підсмажити їх на олії протягом 1-2 хвилини. Залити томатним соусом, додати сіль, перець, базилік і дрібку цукру. Перемішати і готувати на слабкому вогні протягом 15-20 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню і влити вершки. Додати тертий сир за смаком, а потім перевірити приправи. Покласти лінгвіні в соус, перемішати. Викласти на тарілку, притрусити сиром, прикрасити зеленню та помідорками чері.


 

крупи та страви з борошна, паста, лінгвні, томатний соус, італійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Вареники зі сливами з медово-сметанним соусом
крупи та страви з борошна, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 982
Слива дуже добре поєднуються зі сметаною, медом, горішками та корицею. Передати смак готової страви дуже важко – це треба скуштувати!
М’яка полента із салямі та адигейським сиром
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 959
Каші з кукурудзяної крупи самі по собі не дуже цікаві, але з додаванням різних смакових компонентів вони стають буквально шедевром кулінарії!
Плов по-критськи із селерою та пекінкою (варіанти із куркою та пісний)
крупи та страви з борошна, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1717
Дуже проста, швидка в приготуванні, смачна страва, яка трішки нагадує наші ліниві голубці.
Галушки шпецле по-німецьки зі свининою та овочами
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 965
Можуть бути як гарніром, так і подаватися окремо. Це одна з найпопулярніших страв баварської кухні, яка подається практично в кожному німецькому ресторані.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: