clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 3561

Теплий салат з язика «Оратор»

Смачний, з пікантною гірчично-горіховою ноткою, соковитий, і в той же час ситний салатик
Смачний, з пікантною гірчично-горіховою ноткою, соковитий, і в той же час ситний салатик Фото: автора

Цей ніжний м'ясний салатик числиться в «улюбленцях» у мого чоловіка.

Смачний, з пікантною гірчично-горіховою ноткою, соковитий, і в той же час ситний... Він не лише стане родзинкою будь-якого святкового столу, але й задовольнить справжніх гурманів.


Інгредієнти:
300 г яловичого язика, 100 г маринованих шампіньйонів, 100 г сметани, 1 ст. л. гірчиці, 50 г твердого сиру, 50 г мелених волоських горіхів, сіль, зелень, олія для смаження.

Приготування:
Язик попередньо відварити в підсоленій воді протягом 2-2,5 годин (я надаю перевагу саме яловичому язику, він смачніший і легше чиститься). Одразу ж ще гарячим опустити під струмінь холодної води на 5 хвилин, після цього шкурка відразу зчищається «як панчоха». Нарізати язик тонкими слайсами. Далі злегка обсмажити його на олії. Додати на сковорідку сметану й гірчицю. Тушкувати ще 2 хвилини в соусі. Мариновані печериці нарізати навпіл.
Язик викласти на порційну тарілку. Зверху – мариновані гриби.

Полити салат соусом, який залишився у сковорідці. Натерти на грубій тертці сир і посипати зверху салат.

Волоські горіхи подрібнити (використовувала кавомолку). Посипати все горіхами. Прикрасити за бажанням улюбленою зеленню (я використовувала листя салату на дно тарілки. Дуже цікавий смак виходить з кінзою). Подається салат теплим.


 

салати, язик, яловичина, страви з язика, волоські горіхи, салати без майонезу, теплий салат, м`ясний салат

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із зеленого часнику по-болгарськи
салати, пісні страви, рецепти від читачів
Рута М'ята 523
Ця страва урізноманітнить як повсякденне, так і святкове меню.
Теплий грибний салат із волоськими горіхами та чорносливом
салати, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2319
Соковитий, легкий, практично дієтичний!
Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 254
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Салат «Смарагдовий» зі щавлем, ківі та яблуком
салати
Світлана ЯСЬКОВА 505
Кислота щавлю практично не відчувається, смак страви цікавий та збалансований.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: