clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

30 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 815

Закуска з сьомгою у вафельних трубочках


Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок. Фото: автора

Страва дуже красиво виглядає на святковому столі, й смакує пречудово.

Тарталетки для різних закусок я використовую досить часто, а ось несолодкі вафельні трубочки спробувала вперше. Основу для начинки вирішила зробити з сиру — довго не роздумувала й купила вершковий м'який сир «Дружба» із зеленню (як відмовитися від улюбленого в радянські часи бренду?).

Інгредієнти:
350 г малосольної сьомги, упаковка вафельних трубочок, 3 м'яких плавлених сирки, 3 варені яйця, домашній майонез.

Приготування:
Рибу нарізати невеликими кубиками або тонкими пластинками. Сир та яйця натерти на крупній тертці.

Змішати масу із сьомгою, перемастити майонезом.

Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок.
Все ретельно перемішати. Наповнити трубочки за допомогою чайної ложки. Робити це краще за 10-15 хвилин до подачі до столу, тоді вони залишаються хрумкими.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: для наповнення трубочок можна скористатися кондитерським шприцом без насадки. Він за діаметром ідеально підходить до трубочок, тому наповнювати їх просто.


 

закуски, риба та морепродукти, сьомга, вафельні трубочки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1190
Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.
Оселедець по-кашубськи під вишуканим пряним соусом-маринадом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2506
Рецептів цієї смачної популярної в народі закуски багато не буває, адже без неї не обходиться жодне застілля.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4219
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1505
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Показати ще
Коментарів - 0: