clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
30 Травня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1156

Закуска з сьомгою у вафельних трубочках

Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок.
Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок. Фото: автора

Страва дуже красиво виглядає на святковому столі, й смакує пречудово.

Тарталетки для різних закусок я використовую досить часто, а ось несолодкі вафельні трубочки спробувала вперше. Основу для начинки вирішила зробити з сиру — довго не роздумувала й купила вершковий м'який сир «Дружба» із зеленню (як відмовитися від улюбленого в радянські часи бренду?).

Інгредієнти:
350 г малосольної сьомги, упаковка вафельних трубочок, 3 м'яких плавлених сирки, 3 варені яйця, домашній майонез.

Приготування:
Рибу нарізати невеликими кубиками або тонкими пластинками. Сир та яйця натерти на крупній тертці.

Змішати масу із сьомгою, перемастити майонезом.

Можна за бажанням додати зелень кропу або нарізаний дрібно свіжий огірочок.
Все ретельно перемішати. Наповнити трубочки за допомогою чайної ложки. Робити це краще за 10-15 хвилин до подачі до столу, тоді вони залишаються хрумкими.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: для наповнення трубочок можна скористатися кондитерським шприцом без насадки. Він за діаметром ідеально підходить до трубочок, тому наповнювати їх просто.


 

закуски, риба та морепродукти, сьомга, вафельні трубочки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 512
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Свиняча рулька з яблуками та чорносливом за рецептом Ігоря Місевича
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 826
Дехто вважає, що свиняча рулька – це жорстке м'ясо. Однак, якщо ви приготуєте її за фірмовим рецептом учасника проекту «МайстерШеф», то вона вийде у вас м'якою, соковитою, ніжною, ароматною і на диво смачною!
Холодний «жучок» зі скумбрії по-санжіївськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1126
Розкішна малосольна рибка за фірмовим капітанським рецептом.
Оселедець із коропа по-домашньому
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 789
Рибка виходить ніжна, в міру солона й пікантна, а головне – у ній практично не має кісточок.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: