clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1169

Найніжніші сирники з духовки з сирним кремом та полуницею

Плюс цих сирників у тому, що до них вже не потрібен ніякий соус!
Плюс цих сирників у тому, що до них вже не потрібен ніякий соус! Фото: автора

Смакота без грама масла та олії – легкий сніданок без шкоди для фігури.

Я просто обожнюю сирники. Смажені на сковорідці або спечені в духовці, з родзинками або з ягодами, зі сметаною або з варенням, вони просто прекрасні! І не дивлячись на це різноманіття, захотілося винайти щось новеньке. Цей рецепт чиста імпровізація, але така вдала, що сирнички затьмарили всі інші варіації в моїй кулінарній скарбничці. Дуже рекомендую!


Інгредієнти:
Тісто: 300 г домашнього жирного сиру (не сухого!), яйце, 3 ст. л. борошна з гіркою, 3 ст. л. манки, ванільний цукор.
Сирний крем: 4 ст. л. крем-чізу («Альметте», «Президент»; бюджетний варіант – 2 солодкі ванільні сирки збити з жирними вершками), 1 ст. л. сметани, 100 г цукру, 2 ч. л. лимонної цедри, жменя полуниці, ванільний цукор.


Приготування:
Ретельно розтерти сир із яйцем, цукром і ванільним цукром. Всипати борошно та манку (тісто не повинно бути рідким, щоб з нього можна було легко зробити кульки з заглибленням для начинки).

Для начинку збити міксером крем-чіз зі сметаною та ваніліном.

Додати цедру та нарізану невеличкими шматочками полуницю.


На деко, застелене пергаментом, викласти коржики із сирного тіста (у мене з цієї порції вийшло 12 штук). Зробити в них посередині заглиблення (я використовувала дно чарки, злегка змочивши його водою).


Викласти начинку.

Зверху на кожен сирничку покласти половинку полуниці.

Випікати в духовці при 190-200°С протягом 30 хвилин до красивого золотавого кольору.


ОКРЕМИМ РЯДКОМ: плюс цих сирників у тому, що до них вже не потрібен ніякий соус! Також тут можна дати волю фантазії й зробити будь-який наповнювач для крему: і іриски, і фрукти, і ягоди, і шматочки шоколаду, і цукати! Стільки варіантів, що вже не терпиться робити нову партію!


 

оладки млинці та сирники, сир, крем-чіз, сирники, страви з духовки, полуниця

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

СВЯТКУЄМО МАСЛЯНУ: Млинцевий торт із ніжним сирним кремом
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2384
Рецепт, який стане «коронною стравою» в будь-якому кулінарному зошиті.
ШВИДКІ СНІДАНКИ: Апельсинові сирники
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2959
Дуже смачні смаколики при мінімальних матеріальних, часових і фізичних затратах.
Бендерики – молдавські трикутні млинці з субпродуктами
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 1126
Рум'яні та пухкенькі пиріжки, які так і просяться до рота!
Деруни «Картопляно-кабачковий дует» зі сметанно-часниковим соусом
овочеві страви, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 851
Зовні ці оладки дуже нагадують звичайні картопляні деруни, але на смак вони ніжніші, завдяки кабачку мають приємну солодкувату нотку.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: