clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
16 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 955

Черешневий пиріг без борошна

Пиріг готується швидко й з мінімальними витратами.
Пиріг готується швидко й з мінімальними витратами. Фото: автора

Пропоную вашій увазі літній, легкий і дуже смачний пиріг із черешнями.

Готується він без борошна, за основу береться здобне пісочне печиву типу «До кави». Я використовувала зі смаком пряженого молока. Продуктів потрібно буде мінімум, а результат просто приголомшливий!


Інгредієнти:
6 яєць, 200 г цукрової пудри, 200 г печива «До кави», ванілін, 1 ч. л. меленої кориці, 500 г черешень.


Приготування:
З черешень видалити кісточку. Яєчні білки збити в піну (я збивала міксером до щільної піни, майже такої, як на бісквіт). Цукрову пудру збити жовтки, додати мелене в крихту печиво, ванілін і корицю.

Обережно перемішати білкову та жовткову маси.

Половину отриманої маси вилити у форму (діаметр 26 см), дно якої встелити пергаментним папером та змастити вершковим маслом.

Черешні викласти на тісто.

Потім вилити масу, яка залишилася. Розрівняти її.


Пиріг випікати при температурі 180°С протягом 15-20 хвилин.

Ще теплим розрізати на порції.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: все готується швидко й з мінімальними витратами. Замість черешень підійдуть будь-які інші ягоди: вишні, малина, смородина, ожина, чорниці тощо.


 

солодка випічка, пиріг, випічка без борошна, літній пиріг, черешневий пиріг, черешня, печиво

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Лимонний манник із фініками та родзинками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1178
Це смачна, оригінальна і нескладна випічка, яка базується на використанні манної крупи замість борошна.
Сливовий пиріг «Спокуса» зі сметанно-маковою заливкою
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 951
Ніжне тісто, ароматні соковиті сливи й смачний ніжний крем!
Тарт з абрикосами, персиками та шовковицею в пудинговій заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 810
Випічка — сама бездоганність! Ніжна, яскрава, соковита та сонячна!
Міні-круасанчики з вареною «згущенкою» (+рецепт швидкого листково-дріжджового тіста)
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1198
Смаколик для тих, хто любить у випічці тонкий шар тіста й побільше начинки.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: