clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 814

Італійський мікс-салат із малиною, ананасами та арахісом

«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму!
«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Фото: автора

Це порційний, дуже смачний і ошатний салат, який можна готувати із будь-якими горіхами.

«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Поєднання смаків дуже гармонійне (кислуваті й солодкі компоненти чудово доповнюють один одного). Вигляд веселий та естетичний, а заправка підкреслює смак інгредієнтів і «об'єднує» їх. Хто сказав, що щодня за вечерею ми повинні їсти салат із огірків і помідорів? Хай живе різноманітність!


Інгредієнти:
200 г салатного міксу: руколи, шпинату, салатів лолло-росса і айсберг, 150 г свіжої малини, 50 г арахісу, 150 г консервованого ананаса.
Заправка: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солодкої діжонської гірчиці, сіль, перець.


Приготування:
Викласти на тарілку салатну суміш (попередньо її потрібно добре помити, обсушити й порвати руками). Акуратно перемішати.

Зверху покласти ягоди малини, шматочки ананаса.

Арахіс підсушити на сковорідціі, подрібнити в кавомолці.

Посипати горіхами салат, зверху полити заправкою.
Для заправки: перемішати оцет, гірчицю, оливкову олію й цукор. Додати сіль, перець за смаком. Перемішати до повного розчинення солі та цукру.


 

салати, салати без майонезу, салат з малиною, ананасами та арахісом, ананаси, малина, арахіс, рукола, шпинат

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Огірковий салат із медово-м’ятною заправкою
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 804
По-літньому свіжа, легка, яскрава, апетитна та соковита закуска!
Селянський овочевий салат із домашнім сиром та базиліком
салати
Світлана ЯСЬКОВА 541
Рецепт для тих, хто ретельно стежить за своєю фігурою, харчується правильно й збалансовано. В цьому салаті немає нічого зайвого, всі інгредієнти ідеально поєднуються за смаком.
Салат «Східний базар»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 607
Ця страва — справжній калейдоскоп кольору, смаку та аромату.
Салат із запечених баклажанів по-грецьки
салати
Світлана ЯСЬКОВА 523
Ви коли-небудь куштували поєднання: запечені баклажани, соковиті рожеві помідори та солодкий м’ясистий болгарський перець? Воно одне з кращих!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: