clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

21 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 571

Італійський мікс-салат із малиною, ананасами та арахісом


«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Фото: автора

Це порційний, дуже смачний і ошатний салат, який можна готувати із будь-якими горіхами.

«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Поєднання смаків дуже гармонійне (кислуваті й солодкі компоненти чудово доповнюють один одного). Вигляд веселий та естетичний, а заправка підкреслює смак інгредієнтів і «об'єднує» їх. Хто сказав, що щодня за вечерею ми повинні їсти салат із огірків і помідорів? Хай живе різноманітність!


Інгредієнти:
200 г салатного міксу: руколи, шпинату, салатів лолло-росса і айсберг, 150 г свіжої малини, 50 г арахісу, 150 г консервованого ананаса.
Заправка: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солодкої діжонської гірчиці, сіль, перець.


Приготування:
Викласти на тарілку салатну суміш (попередньо її потрібно добре помити, обсушити й порвати руками). Акуратно перемішати.

Зверху покласти ягоди малини, шматочки ананаса.

Арахіс підсушити на сковорідціі, подрібнити в кавомолці.

Посипати горіхами салат, зверху полити заправкою.
Для заправки: перемішати оцет, гірчицю, оливкову олію й цукор. Додати сіль, перець за смаком. Перемішати до повного розчинення солі та цукру.


 

салати, салати без майонезу, салат з малиною, ананасами та арахісом, ананаси, малина, арахіс, рукола, шпинат

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат "Новинка" із редисом, баликом і грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 912
Головна родзинка страви – хрусткі, ароматні смажені сухарики.
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1056
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2146
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
Салат «Щаслива підкова» з чорносливом і куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1930
Він настільки цікавий і смачний, що навіть забуваєш про зайву калорійність майонезної заправки!
Показати ще
Коментарів - 0: