clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 652

Італійський мікс-салат із малиною, ананасами та арахісом

«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму!
«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Фото: автора

Це порційний, дуже смачний і ошатний салат, який можна готувати із будь-якими горіхами.

«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Поєднання смаків дуже гармонійне (кислуваті й солодкі компоненти чудово доповнюють один одного). Вигляд веселий та естетичний, а заправка підкреслює смак інгредієнтів і «об'єднує» їх. Хто сказав, що щодня за вечерею ми повинні їсти салат із огірків і помідорів? Хай живе різноманітність!


Інгредієнти:
200 г салатного міксу: руколи, шпинату, салатів лолло-росса і айсберг, 150 г свіжої малини, 50 г арахісу, 150 г консервованого ананаса.
Заправка: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солодкої діжонської гірчиці, сіль, перець.


Приготування:
Викласти на тарілку салатну суміш (попередньо її потрібно добре помити, обсушити й порвати руками). Акуратно перемішати.

Зверху покласти ягоди малини, шматочки ананаса.

Арахіс підсушити на сковорідціі, подрібнити в кавомолці.

Посипати горіхами салат, зверху полити заправкою.
Для заправки: перемішати оцет, гірчицю, оливкову олію й цукор. Додати сіль, перець за смаком. Перемішати до повного розчинення солі та цукру.


 

салати, салати без майонезу, салат з малиною, ананасами та арахісом, ананаси, малина, арахіс, рукола, шпинат

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат "Дует томатів та насіння"
салати
Світлана ЯСЬКОВА 978
Легкий, свіжий, пікантний та хрусткий салатик з невеликою кислинкою.
Салат «Персик & томат» з баликом та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 955
Цікаве поєднання інгредієнтів дає несподівано приємний і оригінальний смак.
Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1140
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 766
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: