clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
17 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2981

Рулет із крабових паличок – цікавий та оригінальний рецепт закуски

Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей.
Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей. Фото: автора

Готувати досить швидко й просто, а на смак і на вигляд він виходить просто чудовим!

Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей. Замість твердого сиру й варених яєць можна спробувати зробити фарш із напівжирного сиру. В цьому випадку замість часнику краще додавати нарізану зелену цибулю.


Інгредієнти:
200 г крабових паличок, 5 яєць, 3 ст. л. молока, 5 ст. л. борошна, 2 ст. л. оливкової олії.
Начинка: 150 г твердого сиру, 3 варені яйця, 4 зубки часнику, 100 г майонезу, зелень кропу, сіль.


Приготування:
5 яєць розбити в каструлю. Додати борошно, оливкову олію, молоко, сіль за смаком і все збити за допомогою міксера. Крабові палички звільнити від плівки й подрібнити, можна натерти на дрібній тертці. Додати їх до яєчної суміші, ретельно перемішати.

Сюди ж додати подрібнену зелень кропу, приблизно 2 ст. л. На деко встелити папір для випічки, змастити його олією і вилити приготовлену суміш. Рівномірно її розподілити.

Поставити деко в духову шафу. Випікати близько 15 хвилин при 180ºС.

Приготувати начинку: сир і яйця натерти на дрібній тертці. Часник вичавити через прес. Зелень кропу подрібнити, все з'єднати, заправити майонезом і ретельно перемішати. Начинка готова. У неї можна додати додатково подрібнений болгарський перець, оливки й усе, що побажаєте.
Готовий «крабовий» омлет дістати з духовки, дати йому трохи охолонути й обережно зняти з паперу. Потім розподілити по всій поверхні начинку й загорнути в рулет.

 Обмотати його харчовою плівкою та поставити в холодильник на 5-6 годин. При подачі нарізати.


 

закуски, крабові палички, рулет закусочний, рулет з крабових паличок, сир, часник

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Топ-5 найсмачніших святкових закусок для великоднього столу
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 884
Смачний рейтинг складено за версією «Гурману» та перевірено й схвалено багатьма господинями.
Оселедець із коропа по-домашньому
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 789
Рибка виходить ніжна, в міру солона й пікантна, а головне – у ній практично не має кісточок.
Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 512
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1123
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: