clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
17 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1509

Рулет із крабових паличок – цікавий та оригінальний рецепт закуски

Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей.
Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей. Фото: автора

Готувати досить швидко й просто, а на смак і на вигляд він виходить просто чудовим!

Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей. Замість твердого сиру й варених яєць можна спробувати зробити фарш із напівжирного сиру. В цьому випадку замість часнику краще додавати нарізану зелену цибулю.


Інгредієнти:
200 г крабових паличок, 5 яєць, 3 ст. л. молока, 5 ст. л. борошна, 2 ст. л. оливкової олії.
Начинка: 150 г твердого сиру, 3 варені яйця, 4 зубки часнику, 100 г майонезу, зелень кропу, сіль.


Приготування:
5 яєць розбити в каструлю. Додати борошно, оливкову олію, молоко, сіль за смаком і все збити за допомогою міксера. Крабові палички звільнити від плівки й подрібнити, можна натерти на дрібній тертці. Додати їх до яєчної суміші, ретельно перемішати.

Сюди ж додати подрібнену зелень кропу, приблизно 2 ст. л. На деко встелити папір для випічки, змастити його олією і вилити приготовлену суміш. Рівномірно її розподілити.

Поставити деко в духову шафу. Випікати близько 15 хвилин при 180ºС.

Приготувати начинку: сир і яйця натерти на дрібній тертці. Часник вичавити через прес. Зелень кропу подрібнити, все з'єднати, заправити майонезом і ретельно перемішати. Начинка готова. У неї можна додати додатково подрібнений болгарський перець, оливки й усе, що побажаєте.
Готовий «крабовий» омлет дістати з духовки, дати йому трохи охолонути й обережно зняти з паперу. Потім розподілити по всій поверхні начинку й загорнути в рулет.

 Обмотати його харчовою плівкою та поставити в холодильник на 5-6 годин. При подачі нарізати.


 

закуски, крабові палички, рулет закусочний, рулет з крабових паличок, сир, часник

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 938
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Свинячі вушка по-корейськи
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1284
Я випробувала безліч варіантів цієї страви (дуже ми її любимо!). Проте цей, перевірений та доповнений мною рецепти, подобається найбільше.
«П’яна» слива в коньяку на зиму
закуски, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2458
Таку закуску подають до м’яса та як доповнення до тарілочки з різносолами на святковий стіл. Хоча мариновані сливи виходять такими смачними, що їх можна їсти й просто так, баночки рідко «доживають» до зими.
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1597
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: