Гаряча тема:
- Війна
Рецепт колись давно підгледіла на сайті Юлії Висоцької і з того часу віденський пиріг частий гість на нашому столі. Готую його тоді коли обмаль часу, а так хочеться почаювати в прикуску із якимись домашніми смаколиками. Вишня створює з тістом просто ідеальний «дует». Добре подавати з чаєм з бергамотом.
Інгредієнти:
180 г вершкового масла, 4 яйця, 140 г цукру, 200 г борошна, 10 г розпушувача, ванілін, 400 г свіжої вишні без кісточки, 10 г цукрової пудри.
Приготування:
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром та ваніліном, по одному ввести яйця. Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності. Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню без кісточки. Випікати при 180°С протягом 50-60 хвилин. Через 35 хвилин перевіряти пиріг кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою, особливу увагу приділяючи середині, тому що саме в ній накопичується ягідний сік. Готовий пиріг присипати цукровою пудрою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: