clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
19 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1028

Курка по-середземноморськи з оливками та овочами

М’ясо виходить ніжним та пікантним, а соус просто ложкою можна їсти.
М’ясо виходить ніжним та пікантним, а соус просто ложкою можна їсти. Фото: автора

М’ясо виходить ніжним та пікантним, а соус просто ложкою можна їсти.

Я дуже люблю цю курочку. Оливки та зелень надають їй такий чудовий аромат і смак! А ще краще хлібець у соус помачати чи якусь смачну паляничку на кшталт піти чи чіабатти. Чудове доповнення — грецький салат, і для повної гармонії, келих хорошого вина!


Інгредієнти:
5 курячих гомілок та 5 крилець, 3 свіжих помідори, 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, оливки (у мене — зелені), 3-4 ст. л. консервованої кукурудзи, зелень петрушки, орегано, олія для смаження.


Приготування:
Гомілки та крильця замаринувати в спеціях та солі на півгодини.

Обсмажити на олії з кожного боку до рум'яної скоринки та скласти в казанок.

Помідори обдати окропом, зняти шкіру й нарізати дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями. Часник та зелень подрібнити.

У сковорідку, де обсмажувалася курка, викласти цибулю і пасерувати 5 хвилин. Потім додати помідори з часником, 1 ст. л. цукру, сіль, перець. Готувати ще 15 хвилин. Вилити засмажку до курки, додати оливки, консервовану кукурудзу і подрібнену зелень петрушки, посипати орегано.

Готувати на повільному вогні протягом 20 хвилин (можна влити трішки бульйону, тоді смачнючого соусу буде ще більше).


 

М`ясо та субпродукти, курку по-середземноморськи, середземноморська кухня, оливки, страви з курки, помідори

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Домашня курка в горіховому соусі – соковита та м’яка
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 265
Якщо раніше з домашньої, вирощеної без «хімії», птиці ви варили лише холодець чи бульйон, вважаючи її жорсткою, то вам неодмінно варто спробувати цей рецепт!
Курка на пивній банці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 689
Ваша чарівна паличка в ті дні, коли гості на порозі.
Стіжки – ніжні котлетки під сиром із грибною начинкою
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 519
Надзвичайно ситна й смачна страва з найдоступніших продуктів, яка подобається і дорослим, і дітям.
Свиняча рулька з яблуками та чорносливом за рецептом Ігоря Місевича
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 854
Дехто вважає, що свиняча рулька – це жорстке м'ясо. Однак, якщо ви приготуєте її за фірмовим рецептом учасника проекту «МайстерШеф», то вона вийде у вас м'якою, соковитою, ніжною, ароматною і на диво смачною!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: