Гаряча тема:
- Війна
Я дуже люблю цю курочку. Оливки та зелень надають їй такий чудовий аромат і смак! А ще краще хлібець у соус помачати чи якусь смачну паляничку на кшталт піти чи чіабатти. Чудове доповнення — грецький салат, і для повної гармонії, келих хорошого вина!
Інгредієнти:
5 курячих гомілок та 5 крилець, 3 свіжих помідори, 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, оливки (у мене — зелені), 3-4 ст. л. консервованої кукурудзи, зелень петрушки, орегано, олія для смаження.
Приготування:
Гомілки та крильця замаринувати в спеціях та солі на півгодини.
Обсмажити на олії з кожного боку до рум'яної скоринки та скласти в казанок.
Помідори обдати окропом, зняти шкіру й нарізати дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями. Часник та зелень подрібнити.
У сковорідку, де обсмажувалася курка, викласти цибулю і пасерувати 5 хвилин. Потім додати помідори з часником, 1 ст. л. цукру, сіль, перець. Готувати ще 15 хвилин. Вилити засмажку до курки, додати оливки, консервовану кукурудзу і подрібнену зелень петрушки, посипати орегано.
Готувати на повільному вогні протягом 20 хвилин (можна влити трішки бульйону, тоді смачнючого соусу буде ще більше).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: