Гаряча тема:
- Війна
Я не любила манну кашу з дитинства, а цю їла із задоволенням, адже страва має зовсім інший смак та аромат. А ще вона дуже легко, швидко й просто готується. І, зазвичай, всі їдять її з великим апетитом. Каша хороша і як гарнір, і як самостійна страва.
Інгредієнти:
1 склянка манної крупи, вода (скільки візьме крупа), сіль, перець, 1-2 ст. л. вершкового масла.
Приготування:
Манну крупу підсмажити на сухій!!! розігрітій сковорідці (краще використовувати не дуже сильний вогонь і постійно помішувати).
Готувати до золотавого кольору (можна трохи темніше).
Підливати воду поступово, безперервно помішуючи (води потрібно стільки, скільки буде вбирати крупа). Посолити, поперчити, додати вершкове масло.
Ще трохи підсмажити (вигляд готової страви має нагадувати оселедцеву ікру — тобто каша повинна розсипатися і не збиватися у грудку).
При подачі можна покласти на тарілочку шматочок вершкового масла, ложечку сметанки та улюблену зелень.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: готова страва нагадала мені варений кускус. Нині він, напевно, продається скрізь, але коштує задорого. Кускус — це їжа країн Магрибу. За своєю суттю — це та ж сама манка, але крупнішого помолу. До речі, смажену манку можна доповнювати улюбленими соусами. Дуже смачно подавати її з м’ясною або овочевою підливами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: