clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Липня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1350

Кабачковий рисовий суп із часниковими грінками

При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню.
При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню. Фото: автора

Легка перша страва для спекотного дня.

Дуже цікавий смак набувають кабачки, зварені в супі. З ними перша страва виходить неймовірно смачнющою. А курячий бульйон, багато овочів і часникові гріночки — це взагалі пісня! Суп ситний і незвичний, обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:
На велику каструлю: 1 склянка рису, 8-9 картоплин, 500 г кабачків, 4-5 курячих крилець, 2-3 помідори, 1 болгарська перчина, 30 г вершкового масла, морквина, цибулина, сіль, перець, зелень селери або петрушки.
Для грінок: білий хліб чи батон, оливкова олія, сіль, перець, часник (все у довільній кількості).

Приготування:
Курячі крильця відварити. Додати у бульйон картоплю, нарізану кубиками. Коли вода закипить, всипати промитий рис. Варити 10 хвилин.

Кабачки помити, нарізати кубиками і злегка обсмажити на вершковому маслі.

Помідори та перець нарізати довільно (пасерувати не потрібно!).

Додати у суп пасеровані кабачки, перець і томати. Приготувати з моркви та цибулі засмажку. Засмажку теж відправити у каструлю (я смажила овочі на тому ж маслі, що й кабачки).

Суп посолити й поперчити, додати подрібнену зелень. При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню.


Для грінок: хліб нарізати кубиками й підсушити у духовці на сухій дечці. Приготувати часникову заправку, змішавши вичавлений часник, сіль, олію та перець. Сухарики полити часниковою олією і перемішати. 

перші страви, кабачковий суп, рисовий суп, часникові грінки, літні супи, курячий бульйон, курячі крильця, овочеві супи, кабачковий рисовий суп

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Німецький суп із квасолею, грибами та кльоцками шпецле
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2372
Дуже навариста перша страва, в зимову пору року просто казка!
Селянська «Затируха» – суп, який подобається усім
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4272
Родзинка страви – в незвичній борошняній крихті, яку мої близькі прозвали «лінивою локшиною».
Томатний суп із кльоцками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 3437
Легка й смачна перша страва. Готується дуже просто, а смак приголомшливий!
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1811
Смачна перша страва, яка досить швидко й просто готується.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: