clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1072

Капуста, тушкована зі свининою, яблуками і медом

Капустка пречудово смакує як самостійна страва. А як начинка до вареників чи пиріжків взагалі мегакрута!
Капустка пречудово смакує як самостійна страва. А як начинка до вареників чи пиріжків взагалі мегакрута! Фото: автора

Цікаве рішення для звичної буденної страви.

Всі, напевно, знають як тушкувати капусту. Я пропоную дуже цікавий, незвичний рецепт. Капустка виходить кислувато-солодкою і пікантною. А все завдяки меду. Так, дійсно не звично, але, повірте, неймовірно смачно. Капустка пречудово смакує як самостійна страва. А як начинка до вареників чи пиріжків взагалі мегакрута! Як м'ясну складову можна взяти будь-яке улюблене м'ясо: яловичину, свинину, курку, індичку.


Інгредієнти:
500 г м'яса (у мене свинина), 700 г капусти, декілька кислих яблук (Папірка, Антонівка), велика цибулина, велика морквина, 2-3 зубки часнику, 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. меду, сіль, перець чорний і червоний, паприка мелена, мускатний горіх, спеції за смаком (рекомендую коріандр), зелень селери, лавровий листок.


Приготування:
Капусту нашаткувати не дуже тонко.

М'ясо нарізати шматочками, поперчити червоним і чорним перцем.

Обсмажити на сковорідці з олією до золотавої скоринки.

Після обсмажування посолити. Додати нарізану цибулю, через хвилинку – натерту на крупній тертці моркву.


Яблука почистити й нарізати скибочками.

Коли овочі в сковорідці будуть майже готовими, додати яблука.

Через 5 хвилин можна додати томатну пасту та вичавлений часник.

Готувати ще хвилинку. У капусту викинути засмажку й ретельно все перемішати.

Додати спеції, лавровий листочок, нарізану зелень та мед. Перемішати і дати настоятися 10 хвилин.

Потім влити півсклянки води (я влила курячий бульйон) і тушкувати до готовності.

 

М`ясо та субпродукти, овочі, овочеві страви, страви з овочів, капуста, тушкована капуста, мед, яблука, свинина

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свиняча рулька з яблуками та чорносливом за рецептом Ігоря Місевича
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 854
Дехто вважає, що свиняча рулька – це жорстке м'ясо. Однак, якщо ви приготуєте її за фірмовим рецептом учасника проекту «МайстерШеф», то вона вийде у вас м'якою, соковитою, ніжною, ароматною і на диво смачною!
Курка на пивній банці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 689
Ваша чарівна паличка в ті дні, коли гості на порозі.
Спаржева квасоля а-ля по-флотськи
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 691
Це чудова страва для сімейного обіду-вечері.
Курячі сердечка в томатному соусі з овочами та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 368
Це дуже зручний, швидкий, простий і, звісно ж, смачний рецепт, який завжди прийде вам на допомогу, коли мало часу, але потрібно щось швиденько приготувати на вечерю.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: