clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1003

Броколі в часниковому соусі по-китайськи

Головне — не перетримати, щоб брокколі залишилися яскраво-зеленими.
Головне — не перетримати, щоб брокколі залишилися яскраво-зеленими. Фото: автора

Таки правда, що все найсмачніше та оригінальніше робиться елементарно й просто.

У цьому я переконалася, спробувавши приготувати броколі по-китайськи. Хто-хто, а вегетаріанці оцінять цей рецептик. Прийдеться він до смаку й прихильникам м‘яса. Адже броколі, приготовані в такий спосіб стануть ідеальним доповненням і до білої риби, і до курятини, і до індичатини, і до рису. Відтепер цей рецепт у довжелезному списку моїх улюблених страв!

Інгредієнти:
1 качан броколі, 3-4 зубки часнику, шматочок кореня імбиру, склянка води, сіль, перець, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л. оливкової олії, 2-3 ст. л. соєвого соусу.

Приготування:
Брокколі розібрати на суцвіття.

В оливковій олії трішки підсмажити їх на сковорідці.

Влити воду, вичавити часник та додати натертий на тертці імбир. Посолити, поперчити, здобрити цукром. Влити соєвий соус (за смаком). Тушкувати декілька хвилин під закритою кришкою. Головне — не перетримати, щоб броколі залишилися яскраво-зеленими. 

овочеві страви, брокколі, закуски, закуска, китайська кухня, брокколі по-китайськи, імбир, соєвий соус

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Данський печінковий паштет (Dansk leverpostej)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 862
Дуже популярна страва скандинавської кухні, без якої, напевно, не обходиться жоден сніданок.
Холодний «жучок» зі скумбрії по-санжіївськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1140
Розкішна малосольна рибка за фірмовим капітанським рецептом.
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1147
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Оселедець із коропа по-домашньому
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 867
Рибка виходить ніжна, в міру солона й пікантна, а головне – у ній практично не має кісточок.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: