clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 724

Броколі в часниковому соусі по-китайськи

Головне — не перетримати, щоб брокколі залишилися яскраво-зеленими.
Головне — не перетримати, щоб брокколі залишилися яскраво-зеленими. Фото: автора

Таки правда, що все найсмачніше та оригінальніше робиться елементарно й просто.

У цьому я переконалася, спробувавши приготувати броколі по-китайськи. Хто-хто, а вегетаріанці оцінять цей рецептик. Прийдеться він до смаку й прихильникам м‘яса. Адже броколі, приготовані в такий спосіб стануть ідеальним доповненням і до білої риби, і до курятини, і до індичатини, і до рису. Відтепер цей рецепт у довжелезному списку моїх улюблених страв!

Інгредієнти:
1 качан броколі, 3-4 зубки часнику, шматочок кореня імбиру, склянка води, сіль, перець, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л. оливкової олії, 2-3 ст. л. соєвого соусу.

Приготування:
Брокколі розібрати на суцвіття.

В оливковій олії трішки підсмажити їх на сковорідці.

Влити воду, вичавити часник та додати натертий на тертці імбир. Посолити, поперчити, здобрити цукром. Влити соєвий соус (за смаком). Тушкувати декілька хвилин під закритою кришкою. Головне — не перетримати, щоб броколі залишилися яскраво-зеленими. 

овочеві страви, брокколі, закуски, закуска, китайська кухня, брокколі по-китайськи, імбир, соєвий соус

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

«П’яна» слива в коньяку на зиму
закуски, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2468
Таку закуску подають до м’яса та як доповнення до тарілочки з різносолами на святковий стіл. Хоча мариновані сливи виходять такими смачними, що їх можна їсти й просто так, баночки рідко «доживають» до зими.
Домашній вершковий сир «Філадельфія»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1080
Цей рецепт не лише хороша альтернатива магазинному вершковому сиру, а й чудова база для безлічі десертів та інших страв.
Свинячі вушка по-корейськи
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1289
Я випробувала безліч варіантів цієї страви (дуже ми її любимо!). Проте цей, перевірений та доповнений мною рецепти, подобається найбільше.
Ікра баклажанна по-одеськи або «Сира ікорочка з «синеньких» від тьоті Шури»
закуски, овочеві страви, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 935
Старовинний єврейський рецепт зі старого кулінарного зошита. Смачно так, що неможливо зупинитися!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: