clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 723

Броколі в часниковому соусі по-китайськи

Головне — не перетримати, щоб брокколі залишилися яскраво-зеленими.
Головне — не перетримати, щоб брокколі залишилися яскраво-зеленими. Фото: автора

Таки правда, що все найсмачніше та оригінальніше робиться елементарно й просто.

У цьому я переконалася, спробувавши приготувати броколі по-китайськи. Хто-хто, а вегетаріанці оцінять цей рецептик. Прийдеться він до смаку й прихильникам м‘яса. Адже броколі, приготовані в такий спосіб стануть ідеальним доповненням і до білої риби, і до курятини, і до індичатини, і до рису. Відтепер цей рецепт у довжелезному списку моїх улюблених страв!

Інгредієнти:
1 качан броколі, 3-4 зубки часнику, шматочок кореня імбиру, склянка води, сіль, перець, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л. оливкової олії, 2-3 ст. л. соєвого соусу.

Приготування:
Брокколі розібрати на суцвіття.

В оливковій олії трішки підсмажити їх на сковорідці.

Влити воду, вичавити часник та додати натертий на тертці імбир. Посолити, поперчити, здобрити цукром. Влити соєвий соус (за смаком). Тушкувати декілька хвилин під закритою кришкою. Головне — не перетримати, щоб броколі залишилися яскраво-зеленими. 

овочеві страви, брокколі, закуски, закуска, китайська кухня, брокколі по-китайськи, імбир, соєвий соус

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Ідеальний маринад для білих грибів
закуски, закуски, гриби, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2678
Популярнішої та смачнішої закусочки на святковому столі вам не знайти!
Домашній вершковий сир «Філадельфія»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1079
Цей рецепт не лише хороша альтернатива магазинному вершковому сиру, а й чудова база для безлічі десертів та інших страв.
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1597
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
«П’яна» слива в коньяку на зиму
закуски, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2458
Таку закуску подають до м’яса та як доповнення до тарілочки з різносолами на святковий стіл. Хоча мариновані сливи виходять такими смачними, що їх можна їсти й просто так, баночки рідко «доживають» до зими.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: