Гаряча тема:
- Війна
У цьому я переконалася, спробувавши приготувати броколі по-китайськи. Хто-хто, а вегетаріанці оцінять цей рецептик. Прийдеться він до смаку й прихильникам м‘яса. Адже броколі, приготовані в такий спосіб стануть ідеальним доповненням і до білої риби, і до курятини, і до індичатини, і до рису. Відтепер цей рецепт у довжелезному списку моїх улюблених страв!
Інгредієнти:
1 качан броколі, 3-4 зубки часнику, шматочок кореня імбиру, склянка води, сіль, перець, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л. оливкової олії, 2-3 ст. л. соєвого соусу.
Приготування:
Брокколі розібрати на суцвіття.
В оливковій олії трішки підсмажити їх на сковорідці.
Влити воду, вичавити часник та додати натертий на тертці імбир. Посолити, поперчити, здобрити цукром. Влити соєвий соус (за смаком). Тушкувати декілька хвилин під закритою кришкою. Головне — не перетримати, щоб броколі залишилися яскраво-зеленими.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: