clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1399

Рулетики з баклажанів, фаршировані овочевою начинкою

Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику.
Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. Фото: автора

Рецепт смачної холодної закуски для свята та буднів.

Рулетики з баклажана готуються швидко, виглядають приголомшливо і виходять дуже смачними. Особлива родзинка — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. При цьому вони готуються без майонезу!


Інгредієнти:
3 довгенькі баклажани, 3 болгарські перчини, 2 морквини, 2 цибулини, 3 зубки часнику, 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець, паприка, борошно для паніровки, дрібка цукру.


Приготування:
Баклажани нарізати поздовж не сильно тонкими пластинками, посолити й залишити на 10-15 хвилин, щоб відійшла гіркота.

Потім злегка відтиснути й вмочити кожну в борошно. Обсмажити на олії до золотавого кольору й обсушити на паперовому рушнику від залишок жиру.


Для начинки: моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібними кубиками,

Перець подрібнити якнайдрібніше.

Обсмажити всі овочі в мінімальній кількості олії.

Наприкінці до начинки вичавити часник, посолити, поцукрити й поперчити. Дати охолонути й додати сметану та гірчицю, присмачити паприкою.

Перемішати й викласти начинку на баклажани.

Загорнути рулетиками. Їсти їх в холодному вигляді. 

закуски, овочеві страви, баклажани, баклажанні рулетики з овочами, перець, овочі, рулетики з баклажанів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Домашній вершковий сир «Філадельфія»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1087
Цей рецепт не лише хороша альтернатива магазинному вершковому сиру, а й чудова база для безлічі десертів та інших страв.
Гливи у клярі – і оригінальна закуска, і незвичне доповнення до пива
закуски, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 808
Рецепт мега-простий, дуже швидкий і неймовірно смачний!
«П’яна» слива в коньяку на зиму
закуски, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2505
Таку закуску подають до м’яса та як доповнення до тарілочки з різносолами на святковий стіл. Хоча мариновані сливи виходять такими смачними, що їх можна їсти й просто так, баночки рідко «доживають» до зими.
Ідеальний маринад для білих грибів
закуски, закуски, гриби, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2930
Популярнішої та смачнішої закусочки на святковому столі вам не знайти!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова09.09.2016 16:53Оксано, дякую! Мені дуже приємно за такі теплі слова! Головне, що Вам сподобалося! Дивлюся на фото і ледве стримуюся... Гарнооооо!
Від: Оксана Гладущак18.08.2016 00:14Я навіть не уявляю собі літо без величезної кількості овочів на столі. Я їх готую різними способами і у різних комбінаціях. Але ці рулетики просто вразили мене своїм неперевершеним смаком, тому забираю їх в скриньку найулюбленіших і найоригінальніших овочевих страв.