ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рулетики з баклажанів, фаршировані овочевою начинкою

11 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7196
Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику.
Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. Фото: автора

Рецепт смачної холодної закуски для свята та буднів.

Рулетики з баклажана готуються швидко, виглядають приголомшливо і виходять дуже смачними. Особлива родзинка — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. При цьому вони готуються без майонезу!


Інгредієнти:
3 довгенькі баклажани, 3 болгарські перчини, 2 морквини, 2 цибулини, 3 зубки часнику, 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець, паприка, борошно для паніровки, дрібка цукру.


Приготування:
Баклажани нарізати поздовж не сильно тонкими пластинками, посолити й залишити на 10-15 хвилин, щоб відійшла гіркота.

Потім злегка відтиснути й вмочити кожну в борошно. Обсмажити на олії до золотавого кольору й обсушити на паперовому рушнику від залишок жиру.


Для начинки: моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібними кубиками,

Перець подрібнити якнайдрібніше.

Обсмажити всі овочі в мінімальній кількості олії.

Наприкінці до начинки вичавити часник, посолити, поцукрити й поперчити. Дати охолонути й додати сметану та гірчицю, присмачити паприкою.

Перемішати й викласти начинку на баклажани.

Загорнути рулетиками. Їсти їх в холодному вигляді. 

закуски, овочеві страви, баклажани, баклажанні рулетики з овочами, перець, овочі, рулетики з баклажанів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую