clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2162

Рулетики з баклажанів, фаршировані овочевою начинкою

Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику.
Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. Фото: автора

Рецепт смачної холодної закуски для свята та буднів.

Рулетики з баклажана готуються швидко, виглядають приголомшливо і виходять дуже смачними. Особлива родзинка — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. При цьому вони готуються без майонезу!


Інгредієнти:
3 довгенькі баклажани, 3 болгарські перчини, 2 морквини, 2 цибулини, 3 зубки часнику, 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець, паприка, борошно для паніровки, дрібка цукру.


Приготування:
Баклажани нарізати поздовж не сильно тонкими пластинками, посолити й залишити на 10-15 хвилин, щоб відійшла гіркота.

Потім злегка відтиснути й вмочити кожну в борошно. Обсмажити на олії до золотавого кольору й обсушити на паперовому рушнику від залишок жиру.


Для начинки: моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібними кубиками,

Перець подрібнити якнайдрібніше.

Обсмажити всі овочі в мінімальній кількості олії.

Наприкінці до начинки вичавити часник, посолити, поцукрити й поперчити. Дати охолонути й додати сметану та гірчицю, присмачити паприкою.

Перемішати й викласти начинку на баклажани.

Загорнути рулетиками. Їсти їх в холодному вигляді. 

закуски, овочеві страви, баклажани, баклажанні рулетики з овочами, перець, овочі, рулетики з баклажанів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Огірковий салат із медово-м’ятною заправкою
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 825
По-літньому свіжа, легка, яскрава, апетитна та соковита закуска!
Холодний «жучок» зі скумбрії по-санжіївськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1145
Розкішна малосольна рибка за фірмовим капітанським рецептом.
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1154
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 536
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова09.09.2016 16:53Оксано, дякую! Мені дуже приємно за такі теплі слова! Головне, що Вам сподобалося! Дивлюся на фото і ледве стримуюся... Гарнооооо!
Від: Оксана Гладущак18.08.2016 00:14Я навіть не уявляю собі літо без величезної кількості овочів на столі. Я їх готую різними способами і у різних комбінаціях. Але ці рулетики просто вразили мене своїм неперевершеним смаком, тому забираю їх в скриньку найулюбленіших і найоригінальніших овочевих страв.