clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

11 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1108

Рулетики з баклажанів, фаршировані овочевою начинкою


Особлива родзинка страви — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. Фото: автора

Рецепт смачної холодної закуски для свята та буднів.

Рулетики з баклажана готуються швидко, виглядають приголомшливо і виходять дуже смачними. Особлива родзинка — начинка з перцю, моркви, цибулі й часнику. При цьому вони готуються без майонезу!


Інгредієнти:
3 довгенькі баклажани, 3 болгарські перчини, 2 морквини, 2 цибулини, 3 зубки часнику, 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець, паприка, борошно для паніровки, дрібка цукру.


Приготування:
Баклажани нарізати поздовж не сильно тонкими пластинками, посолити й залишити на 10-15 хвилин, щоб відійшла гіркота.

Потім злегка відтиснути й вмочити кожну в борошно. Обсмажити на олії до золотавого кольору й обсушити на паперовому рушнику від залишок жиру.


Для начинки: моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібними кубиками,

Перець подрібнити якнайдрібніше.

Обсмажити всі овочі в мінімальній кількості олії.

Наприкінці до начинки вичавити часник, посолити, поцукрити й поперчити. Дати охолонути й додати сметану та гірчицю, присмачити паприкою.

Перемішати й викласти начинку на баклажани.

Загорнути рулетиками. Їсти їх в холодному вигляді. 

закуски, овочеві страви, баклажани, баклажанні рулетики з овочами, перець, овочі, рулетики з баклажанів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Оселедець по-кашубськи під вишуканим пряним соусом-маринадом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2513
Рецептів цієї смачної популярної в народі закуски багато не буває, адже без неї не обходиться жодне застілля.
Тарталетки з ікрою та вершковим сиром — чудова закуска до Дня закоханих
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3488
Ця страва не лише прикрасить романтичну вечерю, але й стане королевою будь-якого святкового столу.
Оселедець у чайно-гірчичному соусі
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2534
Звісно, жирненький свіжий оселедчик смачний і сам по собі, але спробуйте замаринувати його в такий спосіб і він вмить зникне зі столу!
Батон, запечений із копченою грудинкою та сиром (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
закуски, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 366
або Як «реанімувати» черствий батон?
Показати ще
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова09.09.2016 16:53Оксано, дякую! Мені дуже приємно за такі теплі слова! Головне, що Вам сподобалося! Дивлюся на фото і ледве стримуюся... Гарнооооо!
Від: Оксана Гладущак18.08.2016 00:14Я навіть не уявляю собі літо без величезної кількості овочів на столі. Я їх готую різними способами і у різних комбінаціях. Але ці рулетики просто вразили мене своїм неперевершеним смаком, тому забираю їх в скриньку найулюбленіших і найоригінальніших овочевих страв.