clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
9 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 805

Курячі ніжки в йогурті з імбиром під сирною скоринкою

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним.
М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Фото: автора

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Зі красивою скоринкою, не дуже жирні, апетитні й смачні.

Ще один дієтичний рецепт. Якщо хочете зовсім «лайт» — видаліть із гомілок шкіру та не використовуйте сир. А так — йогурт, сир, духовка й куряче м'ясо. Що може бути корисніше і смачніше? Ну і, звісно, ще імбир!

Інгредієнти:
6 гомілок, 400 мл грецького йогурту (або будь-якого іншого без домішок), сік та цедра половинки лимону, 1 ч. л. карі, 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. сухого імбиру, перець чилі (за смаком), 0,5 ст. л. французької гірчиці в зернах, сіль, 100 г твердого сиру.

Приготування:
Викласти в миску йогурт. Додати всі приправи, лимонний сік, цедру і сіль. Перемішати. Курячі ніжки, попередньо вимиті й висушені паперовим рушником, відправити в маринад і добре перемішати. Поставити на годину в холодильник.

Потім перекласти у форму для запікання.


Випікати в розігрітій до 170ºС духовці протягом 30 хвилин.

Потім посипати тертим сиром і зменшити температуру до 150ºС.

Тримати в духовці ще 20 хвилин.  

Подавати з печеною картоплею чи рисом.

м`ясо та субпродукти, курятина, курячі гомілки в йогурті з імбиром, імбир, курячі гомілки, грецький йогурт, сир

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Ніжний печінковий паштет із чорносливом
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 675
Дуууже смачний, він практично тане в роті!
Фрікасе з курки з лісовими грибами в сидрі
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 696
Популярна страва французької кухні, яка має досить цікаву технологію приготування — м'ясо на кісточці спочатку обсмажується на сковорідці, а потім доводиться до готовності у вершковому соусі.
Яловича печінка у вишневому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 728
Це по-справжньому аристократично-екзотична страва, яка дуже яскраво виглядає на святковому столі.
Ледачі «не голубці» - швидка модернізація класичного рецепта
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2758
Експрес-спосіб приготування улюбленої всіма страви.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: