clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
9 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 879

Курячі ніжки в йогурті з імбиром під сирною скоринкою

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним.
М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Фото: автора

М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Зі красивою скоринкою, не дуже жирні, апетитні й смачні.

Ще один дієтичний рецепт. Якщо хочете зовсім «лайт» — видаліть із гомілок шкіру та не використовуйте сир. А так — йогурт, сир, духовка й куряче м'ясо. Що може бути корисніше і смачніше? Ну і, звісно, ще імбир!

Інгредієнти:
6 гомілок, 400 мл грецького йогурту (або будь-якого іншого без домішок), сік та цедра половинки лимону, 1 ч. л. карі, 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. сухого імбиру, перець чилі (за смаком), 0,5 ст. л. французької гірчиці в зернах, сіль, 100 г твердого сиру.

Приготування:
Викласти в миску йогурт. Додати всі приправи, лимонний сік, цедру і сіль. Перемішати. Курячі ніжки, попередньо вимиті й висушені паперовим рушником, відправити в маринад і добре перемішати. Поставити на годину в холодильник.

Потім перекласти у форму для запікання.


Випікати в розігрітій до 170ºС духовці протягом 30 хвилин.

Потім посипати тертим сиром і зменшити температуру до 150ºС.

Тримати в духовці ще 20 хвилин.  

Подавати з печеною картоплею чи рисом.

м`ясо та субпродукти, курятина, курячі гомілки в йогурті з імбиром, імбир, курячі гомілки, грецький йогурт, сир

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Картопля, фарширована м’ясом, у грибному соусі під сирною «шубкою»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 554
Чудовий рецепт – простий та легкий, а сама страва надзвичайно смачна. Така картопелька здатна не лише втамувати голод, але й покращити настрій – адже хороша трапеза завжди робить день приємнішим!
Курячі рулетики з грушевою начинкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 374
Принадність страви полягає в доступності, простоті приготування й новому смаку, який надає м'ясу курки груша.
Спаржева квасоля а-ля по-флотськи
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 542
Це чудова страва для сімейного обіду-вечері.
Язик «Пане» по-болгарськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 577
Рецепт простий, але в результаті виходить приголомшлива страва.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: