clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

14 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 827

Салат із крабових паличок «Червоне море»


Непристойно простий та обурливо смачний салат на щодень. Фото: автора

Кажемо «ні!» вареним яйцям та консервованій кукурудзі!

Донині найулюбленішою закускою мого синулі був крабовий салатик із яйцями зі свіжим огірочком. Проте таке традиційне поєднання особисто мені вже сильно проїлося. Така страва стала буденною, як «Олів’є» чи «Вінегрет». Рецепт побачила нещодавно на просторах Інтернету й усі складові виявилися такими гармонійними, що крабовий салат тепер у мене асоціюється виключно із томатами. Смак абсолютно новий та незвичний. Щиро переконана, що це новація у світі крабових салатів.


Інгредієнти:
240 г крабових паличок, 5 помідорів, 2 червоних болгарських перці, червона кримська цибулина, майонез, сіль, перець, зелень базиліку.


Приготування:
Помідори нарізати крупною соломкою (сік бажано зцідити, але це не принципово).

Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в солі, цукрі та оцті.

Перець також нарізати півкільцями.


Крабові палички різати навскоси досить тонкими смужечками.


Майонез (я використовую завжди домашній майонез) змішати з вичавленим часником. Можна подавати салат у салатнику, заправивши перед цим майонезно-часниковою заправкою.


Але краще він виглядає порційно. Така подача додає його простоті особливу вишуканість. 

 

салати, крабові палички, помідори, болгарський перець, домашній майонез, салат з крабовими паличками "Червоне море"

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Щаслива підкова» з чорносливом і куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1932
Він настільки цікавий і смачний, що навіть забуваєш про зайву калорійність майонезної заправки!
Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 761
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1057
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2147
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
Показати ще
Коментарів - 0: