clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1398

Салат із крабових паличок «Червоне море»

Непристойно простий та обурливо смачний салат на щодень.
Непристойно простий та обурливо смачний салат на щодень. Фото: автора

Кажемо «ні!» вареним яйцям та консервованій кукурудзі!

Донині найулюбленішою закускою мого синулі був крабовий салатик із яйцями зі свіжим огірочком. Проте таке традиційне поєднання особисто мені вже сильно проїлося. Така страва стала буденною, як «Олів’є» чи «Вінегрет». Рецепт побачила нещодавно на просторах Інтернету й усі складові виявилися такими гармонійними, що крабовий салат тепер у мене асоціюється виключно із томатами. Смак абсолютно новий та незвичний. Щиро переконана, що це новація у світі крабових салатів.


Інгредієнти:
240 г крабових паличок, 5 помідорів, 2 червоних болгарських перці, червона кримська цибулина, майонез, сіль, перець, зелень базиліку.


Приготування:
Помідори нарізати крупною соломкою (сік бажано зцідити, але це не принципово).

Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в солі, цукрі та оцті.

Перець також нарізати півкільцями.


Крабові палички різати навскоси досить тонкими смужечками.


Майонез (я використовую завжди домашній майонез) змішати з вичавленим часником. Можна подавати салат у салатнику, заправивши перед цим майонезно-часниковою заправкою.


Але краще він виглядає порційно. Така подача додає його простоті особливу вишуканість. 

 

салати, крабові палички, помідори, болгарський перець, домашній майонез, салат з крабовими паличками "Червоне море"

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий салат зі спаржевої квасолі з яйцями
салати
Світлана ЯСЬКОВА 616
Простий, невибагливий, проте дуже смачний.
Салат «Північний» із печінкою тріски та корейською морквою
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 875
Ніжний, соковитий, всі інгредієнти чудово доповнюють одне одного.
Салат із запечених баклажанів по-грецьки
салати
Світлана ЯСЬКОВА 497
Ви коли-небудь куштували поєднання: запечені баклажани, соковиті рожеві помідори та солодкий м’ясистий болгарський перець? Воно одне з кращих!
Салат «Тофу» з куркою, кукурудзою та квасолею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 517
Дуже смачна, ситна й корисна страва, в міру свіжа та малокалорійна.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: