Гаряча тема:
- Війна
Донині найулюбленішою закускою мого синулі був крабовий салатик із яйцями зі свіжим огірочком. Проте таке традиційне поєднання особисто мені вже сильно проїлося. Така страва стала буденною, як «Олів’є» чи «Вінегрет». Рецепт побачила нещодавно на просторах Інтернету й усі складові виявилися такими гармонійними, що крабовий салат тепер у мене асоціюється виключно із томатами. Смак абсолютно новий та незвичний. Щиро переконана, що це новація у світі крабових салатів.
Інгредієнти:
240 г крабових паличок, 5 помідорів, 2 червоних болгарських перці, червона кримська цибулина, майонез, сіль, перець, зелень базиліку.
Приготування:
Помідори нарізати крупною соломкою (сік бажано зцідити, але це не принципово).
Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в солі, цукрі та оцті.
Перець також нарізати півкільцями.
Крабові палички різати навскоси досить тонкими смужечками.
Майонез (я використовую завжди домашній майонез) змішати з вичавленим часником. Можна подавати салат у салатнику, заправивши перед цим майонезно-часниковою заправкою.
Але краще він виглядає порційно. Така подача додає його простоті особливу вишуканість.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: