clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 957

Салат із крабових паличок «Червоне море»

Непристойно простий та обурливо смачний салат на щодень.
Непристойно простий та обурливо смачний салат на щодень. Фото: автора

Кажемо «ні!» вареним яйцям та консервованій кукурудзі!

Донині найулюбленішою закускою мого синулі був крабовий салатик із яйцями зі свіжим огірочком. Проте таке традиційне поєднання особисто мені вже сильно проїлося. Така страва стала буденною, як «Олів’є» чи «Вінегрет». Рецепт побачила нещодавно на просторах Інтернету й усі складові виявилися такими гармонійними, що крабовий салат тепер у мене асоціюється виключно із томатами. Смак абсолютно новий та незвичний. Щиро переконана, що це новація у світі крабових салатів.


Інгредієнти:
240 г крабових паличок, 5 помідорів, 2 червоних болгарських перці, червона кримська цибулина, майонез, сіль, перець, зелень базиліку.


Приготування:
Помідори нарізати крупною соломкою (сік бажано зцідити, але це не принципово).

Цибулю нарізати півкільцями й замаринувати в солі, цукрі та оцті.

Перець також нарізати півкільцями.


Крабові палички різати навскоси досить тонкими смужечками.


Майонез (я використовую завжди домашній майонез) змішати з вичавленим часником. Можна подавати салат у салатнику, заправивши перед цим майонезно-часниковою заправкою.


Але краще він виглядає порційно. Така подача додає його простоті особливу вишуканість. 

 

салати, крабові палички, помідори, болгарський перець, домашній майонез, салат з крабовими паличками "Червоне море"

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1055
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Салат «Полюби морську капусту» з баликом та плавленим сирком
салати
Світлана ЯСЬКОВА 870
Найсмачніший варіант з ламінарією, де вона не стільки «грає першу скрипку», а швидше доповнює та підкреслює всі інші складові.
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 761
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 850
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: