clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
20 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1531

Свинячі реберця в хмелі-сунелі, запечені з картоплею

М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки.
М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки. Фото: автора

Фантазія на тему грузинської кухні.

Ця страва — два в одному. Картопелька просочується соком та жиром із ребер та вкривається апетитною золотавою скоринкою. М’ясо ж виходить таким ніжним та м’якеньким, що практично само відстає від кісточки. А аромат під час приготування змусить прибігти на кухню всіх домашніх. Принаймні, у мене навіть котяра — віскасовий наркоман, який крутить носом від усіх «людських» харчів, сидів перед духовкою та гіпнотизував її дверцята:)

Інгредієнти:
500 г свинячих реберець, приправи хмелі-сунелі та до м'яса, сіль, мед, картопля, перець чорний мелений, паприка.

Приготування:
Все дуже просто! Реберця розрізати і натерти сумішшю (приправи + сіль+мед). Залишити маринуватися на 2-3 години.

Картоплю почистити та розрізати начетверо, викласти на деко. Посолити, поперчити та посипати паприкою.

Викласти мариновані ребра на картопельку.

Накрити деко фольгою і запікати годину.

Потім фольгу зняти й готувати ще півгодини до утворення апетитної скоринки.


 

м`ясо та субпродукти, ребра в хмелі-сунелі, свинячі ребра, хмелі-сунелі, запечена картопля, запечені реберця

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печінка по-строгановськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1228
Популярний рецепт приготування субпродуктів.
Гуляш з легенями, зеленим горошком і маринованими огірками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 526
Страва проста, бюджетна й дуже смачна.
Чакіндзулі з курки (грузинська кухня)
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 640
Ця шалено смачна страва готується на раз-два-три, а результат приємно дивує!
Баранина з корицею і чаєм у глиняному горщику
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 830
Процес приготування не займає багато часу і в результаті – приголомшливо смачне м’ясо!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: