ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Свинячі реберця в хмелі-сунелі, запечені з картоплею

20 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 8592
М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки.
М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки. Фото: автора

Фантазія на тему грузинської кухні.

Ця страва — два в одному. Картопелька просочується соком та жиром із ребер та вкривається апетитною золотавою скоринкою. М’ясо ж виходить таким ніжним та м’якеньким, що практично само відстає від кісточки. А аромат під час приготування змусить прибігти на кухню всіх домашніх. Принаймні, у мене навіть котяра — віскасовий наркоман, який крутить носом від усіх «людських» харчів, сидів перед духовкою та гіпнотизував її дверцята:)

Інгредієнти:
500 г свинячих реберець, приправи хмелі-сунелі та до м'яса, сіль, мед, картопля, перець чорний мелений, паприка.

Приготування:
Все дуже просто! Реберця розрізати і натерти сумішшю (приправи + сіль+мед). Залишити маринуватися на 2-3 години.

Картоплю почистити та розрізати начетверо, викласти на деко. Посолити, поперчити та посипати паприкою.

Викласти мариновані ребра на картопельку.

Накрити деко фольгою і запікати годину.

Потім фольгу зняти й готувати ще півгодини до утворення апетитної скоринки.


 

м`ясо та субпродукти, ребра в хмелі-сунелі, свинячі ребра, хмелі-сунелі, запечена картопля, запечені реберця

Коментарі:

  Так  Ні, дякую