clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

20 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 754

Свинячі реберця в хмелі-сунелі, запечені з картоплею


М'ясо ж виходить таким ніжним та м'якеньким, що практично само відстає від кісточки. Фото: автора

Фантазія на тему грузинської кухні.

Ця страва — два в одному. Картопелька просочується соком та жиром із ребер та вкривається апетитною золотавою скоринкою. М’ясо ж виходить таким ніжним та м’якеньким, що практично само відстає від кісточки. А аромат під час приготування змусить прибігти на кухню всіх домашніх. Принаймні, у мене навіть котяра — віскасовий наркоман, який крутить носом від усіх «людських» харчів, сидів перед духовкою та гіпнотизував її дверцята:)

Інгредієнти:
500 г свинячих реберець, приправи хмелі-сунелі та до м'яса, сіль, мед, картопля, перець чорний мелений, паприка.

Приготування:
Все дуже просто! Реберця розрізати і натерти сумішшю (приправи + сіль+мед). Залишити маринуватися на 2-3 години.

Картоплю почистити та розрізати начетверо, викласти на деко. Посолити, поперчити та посипати паприкою.

Викласти мариновані ребра на картопельку.

Накрити деко фольгою і запікати годину.

Потім фольгу зняти й готувати ще півгодини до утворення апетитної скоринки.


 

м`ясо та субпродукти, ребра в хмелі-сунелі, свинячі ребра, хмелі-сунелі, запечена картопля, запечені реберця

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 309
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 796
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 426
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1425
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Показати ще
Коментарів - 0: