clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
22 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 995

Апельсиновий пиріг із грушами – проста випічка для сімейного чаювання

Ідеальний варіант, щоб посидіти з родиною за чашечкою чаю.
Ідеальний варіант, щоб посидіти з родиною за чашечкою чаю. Фото: автора

Вдале поєднання ніжного бісквітного тіста зі шматочками груші й ароматом апельсина.

Рецепт підкупив простотою виконання. Готується пиріг дуже швидко. Ідеальний варіант, щоб посидіти з родиною за чашечкою чаю. Навіть не стала ніяк прикрашати, адже саме в простоті його родзинка.


Інгредієнти:
3 яйця, 200 г цукру, 100 г вершкового масла або маргарину, 300 г борошна, ванілін, 2 ч. л. розпушувача, невеликий апельсин, 6 середніх груш, цукрова пудра – для посипання.


Приготування:
Яйця збити з цукром і ваніліном до пишної піни.

З апельсинів зняти цедру і вичавити сік. Додати до збитих яєць розтоплене масло і цедру.

Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти невеликими порціями у тісто. Перемішати, додати апельсиновий сік.


Додати нарізану невеликими кубиками грушу.


Дно форми (у мене 24 см в діаметрі) встелити пергаментом, змастити маслом. Вилити тісто.

Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.

Трохи охолодити, вийняти з форми й посипати цукровою пудрою.


 

солодка випічка, осіння випічка, апельсиновий пиріг з грушами, груші, осінній пиріг, апельсин

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Пісний штрудель із яблуками та горіхами
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1289
Смаколик м'який, ніжний, у ньому мінімум тіста й максимум начинки!
Мереживна паска-крафін
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1181
Великодній хліб виходить дуже красивим та оригінальним, його навіть не обов’язково вкривати глазур’ю! У цих пасочках поєднуються традиційно смачне здобне тісто й цікаве формування за рецептом нового популярного десерту — крафіна.
Утилізуємо черству паску: Німецький хлібний пудинг
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 623
Як повелося, перед Великоднем всі шукають рецепти пасок, а після свята – куди б прилаштувати надлишки цих смачних здобних виробів.
Яблучний пиріг у лимонно-медовій заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 862
Смаколик із категорії «дуже просто й ще більше смачно». Всім любителям яблучної випічки присвячується!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: