Гаряча тема:
- Війна
Якщо ваші домашні не надто поважають кролика, можете сміливо використовувати інше м’ясо – курятину, телятину чи свинину.
Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 баклажана, 2 цибулини, чверть капустини, 5-6 помідорів, морквина, півсклянки білого сухого вина, лавровий листочок, суміш перців мелена, розмарин, шафран, сіль, олія для смаження, 3 зубки часнику, борошно для панірування, дрібка цукру.
Приготування:
Кролика розробити, помити та нарізати порційними шматочками. Потім замаринувати у суміші спецій, солі, розмарині та шафрані (букет спецій та трав обирайте на свій смак).
Через годину-дві запанірувати шматочки кролика в борошні.
Обсмажити м’ясо до золотавої скоринки на олії. Скласти кролика в товстостінну каструлю, казан або гусятницю.
На цій же сковорідці обсмажити спочатку баклажан.
Потім додати цибулю півкільцями та моркву крупними шматками.
Додати помідори кубиками та пластинки часнику.
Наприкінці додати нашатковану капусту й тушкувати все разом протягом 10-15 хвилин.
Додати овочі до кролика, перемішати й влити вино. Також додати трішки води (у мене заморожений бульйон).
Посолити, поперчити, присмачити цукром та покласти лавровий листочок. Накрити кришкою і тушкувати до готовності.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: