clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

25 Вересня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 554

Осіннє овочеве рагу з кроликом


Якщо ваші домашні не надто поважають кролика, можете сміливо використовувати інше м'ясо – курятину, телятину чи свинину. Фото: автора

Відмінне поєднання кролика з баклажанами та капустою. Ну й, звісно ж, біле вино – родзинка багатьох рецептів.

Якщо ваші домашні не надто поважають кролика, можете сміливо використовувати інше м’ясо – курятину, телятину чи свинину.


Інгредієнти:
Тушка кролика (2-2,5 кг), 2 баклажана, 2 цибулини, чверть капустини, 5-6 помідорів, морквина, півсклянки білого сухого вина, лавровий листочок, суміш перців мелена, розмарин, шафран, сіль, олія для смаження, 3 зубки часнику, борошно для панірування, дрібка цукру.


Приготування:
Кролика розробити, помити та нарізати порційними шматочками. Потім замаринувати у суміші спецій, солі, розмарині та шафрані (букет спецій та трав обирайте на свій смак).

Через годину-дві запанірувати шматочки кролика в борошні.

Обсмажити м’ясо до золотавої скоринки на олії. Скласти кролика в товстостінну каструлю, казан або гусятницю.

На цій же сковорідці обсмажити спочатку баклажан.

Потім додати цибулю півкільцями та моркву крупними шматками.

Додати помідори кубиками та пластинки часнику.

Наприкінці додати нашатковану капусту й тушкувати все разом протягом 10-15 хвилин.


Додати овочі до кролика, перемішати й влити вино. Також додати трішки води (у мене заморожений бульйон).

Посолити, поперчити, присмачити цукром та покласти лавровий листочок. Накрити кришкою і тушкувати до готовності.

 

М`ясо та субпродукти, страви з кролика, кролик, овочеве рагу з кроликом, рагу, баклажани, капуста

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 405
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Деруни у горщиках по-галицьки, запечені із м’ясом та сметаною
м`ясо та субпродукти, овочеві страви, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 683
Цікава святкова інтерпретація всім відомої буденної страви.
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 689
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Фірмовий шашлик від мангальника ресторану «Хутір» Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1486
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Показати ще
Коментарів - 0: