Гаряча тема:
- Війна
Мої рідні дуже люблять цю рибку, тому готую її часто та за різними рецептами. Цього разу запікала — з цибулькою та соусом із гірчиці. Скумбрія завдяки цьому виходить дуже соковитою й абсолютно не сухою. Готується легко й швидко.
Інгредієнти:
2 великі скумбрії
2 великі цибулини
2 ст. л. сметани
3 ст. л. соєвого соусу
2 ст. л. ніжної діжонської гірчиці
приправа «До риби»
Приготування:
Скумбрію почистити від нутрощів, добре помити й нарізати порційними шматочками.
Додати сметану, соєвий соус, приправу і гірчицю (сіль додавати не потрібно!).
Цибулю нарізати півкільцями, додати її до риби, ретельно перемішати. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
Скумбрію разом із цибулею та соусом перекласти у форму для запікання. Готувати в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 170ºС до зарум'янювання.
Подавати рибку із улюбленим гарніром.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: