clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

30 Жовтня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 906

Французький салат «15 хвилин»


Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку. Фото: автора

Дуже смачний і ніжний салатик. Робиться простіше-простого й витрат – мінімум.

Ідеальний варіант, коли гості на порозі. Але й для сімейних посиденьок салатик підходить якнайкраще. Не зважаючи на те, що я не є прихильником майонезу, цю страву їла із задоволенням. Єдина рекомендація – готуйте свій домашній майонез. Він і смачніший, і корисніший. Не приправляйте домашню їжу, зроблену з любов’ю, консервантами та іншими домішками!


Інгредієнти:
2 яблука,
4 варених яйця,
2 моркви+спеції для «моркви по-корейськи»,
2 зубки часнику,
дрібка цукру,
домашній майонез,
100 г сиру «Едам» або «Гауда».


Приготування:
Яблука, сир та яйця натерти на тертці, кожен продукт в окрему мисочку. Моркву подрібнити на тертці для «корейки» й замаринувати в спеціях, часнику, солі та цукрі (готуйте не гостру моркву, щоб салат був ніжним).

Викладати підготовлені інгредієнти шарами, щоразу прошаровуючи їх майонезною сіточкою:
1 шар – яблуко,

2 шар – 2 яйця,

3 шар – морква по-корейськи,

4 шар – сир. Потім всі шари повторюються: 1 яблуко, 2 яйця, морква, сир.

Салат повинен настоятися в холодильнику з годинку.


 

салати, французький салат 15 хвилин, багатошарові салати, швидкі страви, домашній майонез, сир, яблука, морква по-корейськи, яйця

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат "Новинка" із редисом, баликом і грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 915
Головна родзинка страви – хрусткі, ароматні смажені сухарики.
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1057
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 761
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 785
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Показати ще
Коментарів - 0: