clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

3 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 917

Салат з копченою куркою, виноградом та сухариками


Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати. Фото: автора

Варіація на тему «салат Тіфані» тільки без майонезу.

Готувати такий салатик набагато швидше, ніж традиційний багатошаровий «Тіфані». Він легкий та соковитий. Вперше спробувала поєднання «копчена курка+виноград». До цього завжди поєднувала Киш-миш із вареним курячим філе. Смак виходить цікавим та абсолютно новим. Щоб урізноманітнити своє меню салатик підходить якнайкраще.

Інгредієнти.
Листя салату,
Копчена курка (грудка або стегенце),
невеличке гроно винограду Киш-миш (без кісточки),
100 г твердого сиру,
сухарики з батону.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
1-2 ч. л. бальзамічного оцту,
1 ч. л. меду,
сіль, суміш перців мелена,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

Приготування:
Листя салату помити і висушити. Батон порізати кубиками й підсушити в духовці. Сир — нарізати крупними подовгастими брусочками. 

Курку — кубиками.

Виноград відділити від грона та помити.


Для заправки змішати всі інгредієнти. На тарілку викласти листя салату. В окремій глибокій тарілці змішати сир, курку та виноград, заправити заправкою і перемішати. Викласти суміш зверху на листя салату. Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати.

 

салати, салати без майонезу, Тіффані, салат з копченою куркою, виноградом та сухариками, сухарики, сир, копчена курка, виноград

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1019
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 735
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Салат "Новинка" із редисом, баликом і грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 888
Головна родзинка страви – хрусткі, ароматні смажені сухарики.
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 753
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Показати ще
Коментарів - 0: