clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1079

Салат з копченою куркою, виноградом та сухариками

Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати.
Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати. Фото: автора

Варіація на тему «салат Тіфані» тільки без майонезу.

Готувати такий салатик набагато швидше, ніж традиційний багатошаровий «Тіфані». Він легкий та соковитий. Вперше спробувала поєднання «копчена курка+виноград». До цього завжди поєднувала Киш-миш із вареним курячим філе. Смак виходить цікавим та абсолютно новим. Щоб урізноманітнити своє меню салатик підходить якнайкраще.

Інгредієнти.
Листя салату,
Копчена курка (грудка або стегенце),
невеличке гроно винограду Киш-миш (без кісточки),
100 г твердого сиру,
сухарики з батону.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
1-2 ч. л. бальзамічного оцту,
1 ч. л. меду,
сіль, суміш перців мелена,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

Приготування:
Листя салату помити і висушити. Батон порізати кубиками й підсушити в духовці. Сир — нарізати крупними подовгастими брусочками. 

Курку — кубиками.

Виноград відділити від грона та помити.


Для заправки змішати всі інгредієнти. На тарілку викласти листя салату. В окремій глибокій тарілці змішати сир, курку та виноград, заправити заправкою і перемішати. Викласти суміш зверху на листя салату. Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати.

 

салати, салати без майонезу, Тіффані, салат з копченою куркою, виноградом та сухариками, сухарики, сир, копчена курка, виноград

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Дамський» із полуницею, руколою та м’яким сиром+полуничний соус
салати
Світлана ЯСЬКОВА 714
Страва дуже проста, але вона має напрочуд свіжий, цікавий й вишуканий смак. А полуничний соус – це взагалі окрема історія й моя остання знахідка!
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 775
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1046
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1371
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: