clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1774

Салат з копченою куркою, виноградом та сухариками

Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати.
Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати. Фото: автора

Варіація на тему «салат Тіфані» тільки без майонезу.

Готувати такий салатик набагато швидше, ніж традиційний багатошаровий «Тіфані». Він легкий та соковитий. Вперше спробувала поєднання «копчена курка+виноград». До цього завжди поєднувала Киш-миш із вареним курячим філе. Смак виходить цікавим та абсолютно новим. Щоб урізноманітнити своє меню салатик підходить якнайкраще.

Інгредієнти.
Листя салату,
Копчена курка (грудка або стегенце),
невеличке гроно винограду Киш-миш (без кісточки),
100 г твердого сиру,
сухарики з батону.
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
1-2 ч. л. бальзамічного оцту,
1 ч. л. меду,
сіль, суміш перців мелена,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

Приготування:
Листя салату помити і висушити. Батон порізати кубиками й підсушити в духовці. Сир — нарізати крупними подовгастими брусочками. 

Курку — кубиками.

Виноград відділити від грона та помити.


Для заправки змішати всі інгредієнти. На тарілку викласти листя салату. В окремій глибокій тарілці змішати сир, курку та виноград, заправити заправкою і перемішати. Викласти суміш зверху на листя салату. Зверху посипати салат сухариками й одразу ж подавати.

 

салати, салати без майонезу, Тіффані, салат з копченою куркою, виноградом та сухариками, сухарики, сир, копчена курка, виноград

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий салат із баклажанами, квасолею та маринованою цибулею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 366
Лише три основних інгредієнти, а на виході – справжня симфонія смаку та аромату!
Домашній майонез за особливим рецептом Ектора Хіменеса-Браво
закуски, салати, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1852
Корисний соус для салатів, закусок та інших страв від гуру кулінарії та незмінного судді шоу «МайстерШеф».
Салат із хурми, курки та гарбузового насіння
салати
Світлана ЯСЬКОВА 557
Стигла хурма ідеально поєднується з куркою та практично зі всіма сирами.
Салат із запечених баклажанів по-грецьки
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1064
Ви коли-небудь куштували поєднання: запечені баклажани, соковиті рожеві помідори та солодкий м’ясистий болгарський перець? Воно одне з кращих!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: