Гаряча тема:
- Війна
Багато рецептів млинців не буває. Звісно, всі вони складаються з борошна, яєць та молока, але пропорції у всіх різні. Тому і млинчики виходять теж різні. Цей рецепт прижився у нас давно і коли я хочу приготувати млинці з начинками, то використовую саме його. Палянички виходять тонкими, але при цьому дуже еластичними. Вони не рвуться й ніколи не прилипають, хоча й смажаться на сухій сковорідці.
Інгредієнти:
0,5 л молока,
3 яйця,
1/4 ч. л. солі,
2 ч. л. цукру,
2 ст. л. олії,
10 ст. л. з гіркою борошна,
ванілін (якщо начинка у млинцях буде солодкою).
Приготування:
Молоко підігріти до теплого стану, вилити в миску, додати яйця й ретельно перемішати вінчиком. Додати сіль, цукор, олію, ванілін. Всипати просіяне борошно. Змішати суміш вінчиком до однорідності, відставити убік на 10-15 хвилин.
Випікати млинці на розпеченій СУХІЙ сковорідці.
Один бік до золотавого кольору, а інший – тільки злегка, щоб тісто трохи схопилося.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо млинці після фарширування будуть ще обсмажуватися, то начинку краще викладати на більш підсмажений бік, світлим боком догори. Якщо ж ні, то – навпаки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: