clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
18 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1818

Стручкова квасоля по-корейськи — відразу ж стає улюбленою!

Чим довше закуска стоїть в холодильнику, тим стає смачнішою.
Чим довше закуска стоїть в холодильнику, тим стає смачнішою. Фото: автора

Зі смаженою куркою або м'ясом — просто пальчики оближеш!

Спаржева квасоля по-корейськи, на відміну від корейської моркви, не продається в супермаркетах або на ринку. Залишається одне — приготувати її в домашніх умовах. А зробити це легко і просто. Принцип приготування цієї гострої і пікантної закуски дуже близький до рецептів корейської моркви, баклажанів, огірків або кабачків. Для цього підійдуть не лише свіжі стручки, а й заморожені.

Інгредієнти:
500 г стручкової квасолі (у мене заморожена),
1 червона цибулина,
1 морквина,
70 мл олії,
3-4 зубки часнику,
сіль — за смаком,
1-2 ст. л. яблучного оцту,
1/2 ч. л. перцю чорного меленого,
0,5 ч. л. перцю червоного меленого,
1 ч. л. меленого коріандру.

Приготування:
Квасолю, не розморожуючи, бланшувати в киплячій підсоленій воді протягом декількох хвилин (2-3 хвилини — не більше!).

Потім злити її на друшляк і залишити до охолодження.
Почистити моркву і цибулю. Моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Цибулю — півкільцями.
Квасолю, нарізані моркву і цибулю покласти в миску. Додати до них пропущений через прес часник і обережно перемішати.
В каструлю влити олію, оцет, додати сіль, гострий і чорний перець, коріандр. Поставити суміш на середній вогонь і довести до кипіння. Гарячим маринадом залити овочі й ретельно перемішати.

Після цього перекласти закуску в скляний контейнер або банку, охолодити при кімнатній температурі, закрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: чим довше закуска стоїть в холодильнику, тим стає смачнішою. 

 

закуски, овочі по-корейськи, спаржева квасоля по-корейськи, корейська кухня, овочі, овочеві страви

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Холодний «жучок» зі скумбрії по-санжіївськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1139
Розкішна малосольна рибка за фірмовим капітанським рецептом.
Свиняча рулька з яблуками та чорносливом за рецептом Ігоря Місевича
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 845
Дехто вважає, що свиняча рулька – це жорстке м'ясо. Однак, якщо ви приготуєте її за фірмовим рецептом учасника проекту «МайстерШеф», то вона вийде у вас м'якою, соковитою, ніжною, ароматною і на диво смачною!
Топ-5 найсмачніших святкових закусок для великоднього столу
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 904
Смачний рейтинг складено за версією «Гурману» та перевірено й схвалено багатьма господинями.
Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 529
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: