Гаряча тема:
- Війна
Салатик вийшов дуже смачненьким, з’їдається в одну мить, хоча й ситний. Я спокійно заміняла ним вечерю, оскільки в складі овочі й ударна порція білка у вигляді язика, яєць та сиру. Легка заправка чудово доповнює всі складові страви. Гадаю, що прихильнику майонезних салатів можуть експериментувати й заправляти салат також і соусами на основі майонезу.
Інгредієнти:
2 свинячих язика (у мене «мікс»: свинячий та яловичий),
100 г м’якого сиру типу «Адигейський»,
3 маринованих огірка,
2 болгарських перця,
Для омлету:
2 яйця,
3 ст. л. молока,
сіль, перець чорний мелений.
Для заправки:
3 ст. л. оливкової олії,
1-2 ч. л. бальзамічного оцту,
2 ч. л. лимонного соку,
1 ч. л. меду,
сіль, суміш перців мелена,
1 ч. л. французької гірчиці в зернах,
прованські трави, мелений імбир.
Приготування:
Язик замочити звечора й вранці відварити. Одразу ж занурити під холодну воду й почистити від шкіри. Нарізати соломкою.
Болгарський перець почистити й нарізати смужками.
Огірок — також соломкою.
Так само подрібнити й сир (красиво, коли всі складові салату приблизно однакові за формою).
Приготувати омлет — збити яйця з молоком, посолити й поперчити.
Підсмажити на сковорідці тонкий млинець.
Після охолодження нарізати його у вигляді «локшини».
Всі інгредієнти перемішати. Приготувати заправку, змішавши всі складові.
Дати їй настоятися протягом декількох хвилин і полити сумішшю салат. Ще раз перемішати й одразу ж подавати.
За бажанням прикрасити зеленню.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: