ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!

25 Листопада 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 6001
Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!
Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим! Фото: Світлана Яськова

В міру гостренький, пікантний, соковитий салатик, який можна готувати з будь-якого м’яса.

Рецепт з кулінарної книжки «Корейські салати». Колись спробувала приготувати й тепер роблю його досить часто, як для гостей, так і для свого сімейства. Мій синуля взагалі закоханий у цю страву до останньої морквиночки:) Я роблю його, зазвичай, зі свининою. Але підійде і телятина, і курятина, і індичатина.

Інгредієнти:
0,5 кг моркви,
100 г цибулі,
200 г м'яса,
50 мл олії,
приправа для моркви по-корейськи,
2 зубки часнику,
сіль, цукор,
10 г кунжуту,
соєвий соус,
2 ст. л. рисового оцту (або будь-якого іншого).

Приготування:
М'ясо нарізати тонкими смужками, полити соєвим соусом і дати трохи постояти, промаринуватися.
Моркву тонко нашаткувати на тертці для корейської моркви.

Посипати її приправкою, сіллю, цукром, добре перемішати, скропити оцтом.
Цибулю нарізати півкільцями.
Олію розігріти на сковорідці, додати м’ясо й обсмажити його протягом 5-10 хвилин.

Додати цибулю й підсмажити все разом до появи золотавого кольору. Можна трішки підсолити й поперчити.


М'ясо разом із олією додати до моркви. Додати вичавлений часник, посипати кунжутом і все ретельно перемішати.


Дати салату просочитися протягом 20-30 хвилин і можна подавати.

салати, салати без майонезу, морква по-корейськи, корейський м`ясний салат, корейська кухня, корейські салати, кунжут, м`ясо

Коментарі:

  Так  Ні, дякую