Гаряча тема:
- Війна
Рецепт з кулінарної книжки «Корейські салати». Колись спробувала приготувати й тепер роблю його досить часто, як для гостей, так і для свого сімейства. Мій синуля взагалі закоханий у цю страву до останньої морквиночки:) Я роблю його, зазвичай, зі свининою. Але підійде і телятина, і курятина, і індичатина.
Інгредієнти:
0,5 кг моркви,
100 г цибулі,
200 г м'яса,
50 мл олії,
приправа для моркви по-корейськи,
2 зубки часнику,
сіль, цукор,
10 г кунжуту,
соєвий соус,
2 ст. л. рисового оцту (або будь-якого іншого).
Приготування:
М'ясо нарізати тонкими смужками, полити соєвим соусом і дати трохи постояти, промаринуватися.
Моркву тонко нашаткувати на тертці для корейської моркви.
Посипати її приправкою, сіллю, цукром, добре перемішати, скропити оцтом.
Цибулю нарізати півкільцями.
Олію розігріти на сковорідці, додати м’ясо й обсмажити його протягом 5-10 хвилин.
Додати цибулю й підсмажити все разом до появи золотавого кольору. Можна трішки підсолити й поперчити.
М'ясо разом із олією додати до моркви. Додати вичавлений часник, посипати кунжутом і все ретельно перемішати.
Дати салату просочитися протягом 20-30 хвилин і можна подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: