Гаряча тема:
- Війна
Оселедець із яблуком – це вже давно класика жанру. А тут трішки інше поєднання, не менш цікаве. Навіть у суворий піст є дні, в які можна споживати рибу. Тож гадаю, що цей салатик стане у нагоді, адже пісних рецептів багато не буває!
Інгредієнти:
1 великий оселедець
2 зелених кислуватих яблука
півголовки пекінської капусти
кріп
Заправка:
3 ст. л. ароматної соняшникової олії
1 ч. л. зернистої французької гірчиці
1 ст. л. винного оцту
сіль, перець мелений, дрібка цукру.
Приготування:
Оселедець почистити, відділити від кісток і нарізати середніми шматочками.
Яблуко нарізати кубиками.
Капусту посікти.
Зелень дрібно порубати. В мисці з'єднати всі продукти, полити заправкою і розмішати.
Подавати до картоплі або як самостійну страву.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: