clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
9 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 5225

Скумбрія малосольна, яка не поступається за смаком червоній рибі

Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.
Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна. Фото: автора

Найлегший рецепт маринування скумбрії. Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.

Інгредієнти:
2 скумбрії (заморожені),
цибуля ріпчаста за смаком,
250 мл води,
6 шт. гвоздики,
перець горошком,
1/3 ч. л. перцю запашного меленого,
зерна коріандру (дрібка),
2 ч. л. солі,
0,5 ч. л. цукру,
2 ст. л. олії,
2,5 ст. л. яблучного оцту.


Приготування:
Скумбрію розморозити, почистити, нарізати шматочками.

Воду закип'ятити, додати сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію. Кип'ятити хвилину на повільному вогні. Наприкінці влити оцет. Маринад охолодити. Цибулю нарізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею.

Залити все прохолодним маринадом.
Залишити маринуватися (краще на добу).


 

риба та морепродукти, закуски, пісні страви, оселедець домашній, скумбрія маринована, домашні маринади, оселедець зі скумбрії

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печена картопля по-прованськи – підходить як для посту, так і для свята
овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 4258
Ніжна всередині та з ароматною скоринкою зовні. Мінімум витрат та клопоту, максимум користі та смаку.
Пісний маково-апельсиновий торт із консервованими ананасами
торти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1142
Пишний, ніжний, із яскраво вираженим апельсиновим ароматом та ненав’язливою ноткою консервованих ананасів.
Постимо смачно: картопля, тушкована з овочами та печерицями
гриби, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3434
Швидка, не клопітка й дуже смачна страва, якою можна ласувати не лише в піст.
Постимо смачно: салат із пекінської капусти з апельсином
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2254
Чудовий варіант для пісного застілля. Страва підходить і тим, хто турбується про свою фігуру й прагне схуднути.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: