clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2238

ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша

Подавати гріночки гарячими.
Подавати гріночки гарячими. Фото: автора

Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.

А ще такі гріночки можна сміливо готувати як закуску на фуршетний стіл. Хоча нам більше вони подобаються саме з «пилу-жару».

Інгредієнти:
1 упаковка тонкого лаваша,
1 упаковка плавленого сиру (порційний типу «Хохланд»),
100 г вареної ковбаси (шинки, балика, буженіни тощо),
в'ялені помідори (або маринований огірочок чи шампіньйони).
Для кляру:
2 яйця,
50 мл молока,
панірувальні сухарі,
сіль, перець.

Приготування:
Лаваш розрізати на квадратики. Ковбасу натерти на тертці.
На кожен шматочок лаваша покласти пластинку сиру, зверху розподілити терту ковбаску і декілька шматочків в’ялених томатів. Скрутити лаваш у рулетик.
Яйце збити з молоком, злегка посолити й поперчити. Занурювати рулетики в суміш, потім у панірувальні сухарі й обсмажувати на гарячій сковорідці.
Складати на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру.
Подавати гріночки гарячими.


 

закуски, швидкі сніданки, сніданки, рулетики з лаваша, страви з лаваша, грінки, бутерброди

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Квашені баклажани, фаршировані овочами
закуски, овочеві страви, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 870
Рецепт із категорії «натуральних самоквасів», адже готуються овочі без єдиної краплі оцту!
Секрет приготування найсмачнішого сала у фользі
закуски, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 662
Така закуска дасть фору навіть найкращій ковбасі!
Маринований пікантний кавун на зиму
закуски, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 496
На смак скибочки більше нагадують мариновані помідори чи огірки. Таку закуску подають до картопельки, м'яса, локшини та каші.
Малинова гірчиця
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 464
Готується миттєво, виходить дуже пікантно.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: