clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1560

ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша

Подавати гріночки гарячими.
Подавати гріночки гарячими. Фото: автора

Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.

А ще такі гріночки можна сміливо готувати як закуску на фуршетний стіл. Хоча нам більше вони подобаються саме з «пилу-жару».

Інгредієнти:
1 упаковка тонкого лаваша,
1 упаковка плавленого сиру (порційний типу «Хохланд»),
100 г вареної ковбаси (шинки, балика, буженіни тощо),
в'ялені помідори (або маринований огірочок чи шампіньйони).
Для кляру:
2 яйця,
50 мл молока,
панірувальні сухарі,
сіль, перець.

Приготування:
Лаваш розрізати на квадратики. Ковбасу натерти на тертці.
На кожен шматочок лаваша покласти пластинку сиру, зверху розподілити терту ковбаску і декілька шматочків в’ялених томатів. Скрутити лаваш у рулетик.
Яйце збити з молоком, злегка посолити й поперчити. Занурювати рулетики в суміш, потім у панірувальні сухарі й обсмажувати на гарячій сковорідці.
Складати на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру.
Подавати гріночки гарячими.


 

закуски, швидкі сніданки, сніданки, рулетики з лаваша, страви з лаваша, грінки, бутерброди

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свинячі вушка по-корейськи
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1289
Я випробувала безліч варіантів цієї страви (дуже ми її любимо!). Проте цей, перевірений та доповнений мною рецепти, подобається найбільше.
Домашній вершковий сир «Філадельфія»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1080
Цей рецепт не лише хороша альтернатива магазинному вершковому сиру, а й чудова база для безлічі десертів та інших страв.
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1598
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Ікра баклажанна по-одеськи або «Сира ікорочка з «синеньких» від тьоті Шури»
закуски, овочеві страви, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 935
Старовинний єврейський рецепт зі старого кулінарного зошита. Смачно так, що неможливо зупинитися!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: