clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2063

ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша

Подавати гріночки гарячими.
Подавати гріночки гарячими. Фото: автора

Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.

А ще такі гріночки можна сміливо готувати як закуску на фуршетний стіл. Хоча нам більше вони подобаються саме з «пилу-жару».

Інгредієнти:
1 упаковка тонкого лаваша,
1 упаковка плавленого сиру (порційний типу «Хохланд»),
100 г вареної ковбаси (шинки, балика, буженіни тощо),
в'ялені помідори (або маринований огірочок чи шампіньйони).
Для кляру:
2 яйця,
50 мл молока,
панірувальні сухарі,
сіль, перець.

Приготування:
Лаваш розрізати на квадратики. Ковбасу натерти на тертці.
На кожен шматочок лаваша покласти пластинку сиру, зверху розподілити терту ковбаску і декілька шматочків в’ялених томатів. Скрутити лаваш у рулетик.
Яйце збити з молоком, злегка посолити й поперчити. Занурювати рулетики в суміш, потім у панірувальні сухарі й обсмажувати на гарячій сковорідці.
Складати на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру.
Подавати гріночки гарячими.


 

закуски, швидкі сніданки, сніданки, рулетики з лаваша, страви з лаваша, грінки, бутерброди

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Топ-5 найсмачніших святкових закусок для великоднього столу
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 806
Смачний рейтинг складено за версією «Гурману» та перевірено й схвалено багатьма господинями.
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 953
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Данський печінковий паштет (Dansk leverpostej)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 751
Дуже популярна страва скандинавської кухні, без якої, напевно, не обходиться жоден сніданок.
Огірковий салат із медово-м’ятною заправкою
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 642
По-літньому свіжа, легка, яскрава, апетитна та соковита закуска!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: