clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 2639

ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша

Подавати гріночки гарячими.
Подавати гріночки гарячими. Фото: автора

Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.

А ще такі гріночки можна сміливо готувати як закуску на фуршетний стіл. Хоча нам більше вони подобаються саме з «пилу-жару».

Інгредієнти:
1 упаковка тонкого лаваша,
1 упаковка плавленого сиру (порційний типу «Хохланд»),
100 г вареної ковбаси (шинки, балика, буженіни тощо),
в'ялені помідори (або маринований огірочок чи шампіньйони).
Для кляру:
2 яйця,
50 мл молока,
панірувальні сухарі,
сіль, перець.

Приготування:
Лаваш розрізати на квадратики. Ковбасу натерти на тертці.
На кожен шматочок лаваша покласти пластинку сиру, зверху розподілити терту ковбаску і декілька шматочків в’ялених томатів. Скрутити лаваш у рулетик.
Яйце збити з молоком, злегка посолити й поперчити. Занурювати рулетики в суміш, потім у панірувальні сухарі й обсмажувати на гарячій сковорідці.
Складати на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру.
Подавати гріночки гарячими.


 

закуски, швидкі сніданки, сніданки, рулетики з лаваша, страви з лаваша, грінки, бутерброди

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Домашній оселедець, засолений із головою
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1647
Ця малосольна, ніжна та пряна рибка дасть фору будь-якому, навіть найсмачнішому оселедцю, купленому в магазині.
Малосольна експрес-скумбрія
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1274
За таким рецептом можна маринувати не лише скумбрію, але й ставриду чи оселедець.
Найсмачніші мариновані печериці по-домашньому
закуски, гриби, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 6702
Рецепт просто бомба! Всі знайомі, які куштували цю закуску, запевняють, що магазинні мариновані гриби нервово курять у кутку!
Маринована скумбрія по-корейськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 745
Готується елементарно, маринується швидко, результат неодмінно порадує!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: