clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
28 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1308

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Свинячі реберця з чорносливом у медово-гірчичному соусі

Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м'якенькими.
Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м'якенькими. Фото: автора

Це моя фірмова страва на всі свята. Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м’якенькими.

Смак кислувато-солодкий, а за чорнослив у нас взагалі розгортаються справжні «баталії»!

 

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер (я зрізаю практично весь жир),
1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. чорного перцю,
1 ст. л. меду,
1 ст. л. міцної гірчиці,
2-3 ст. л. сухого білого вина,
3 ст. л. соєвого соусу,
3-4 зубки часнику,
жменя чорносливу з кісточкою,
1 морквина,
1 велика цибулина,
тим’ян, паприка, кориандр.

Приготування:
Чорнослив залити окропом.

Помиті й розрізані на порції свинячі ребра замаринувати в сумішші солі з перцем, вина, соєвого соусу, гірчиці, часнику та спецій. Залишити на годинку.

Потім обсмажити на сковорідці на великому вогні з усіх боків до утворення скоринки.

На жирі, в якому готувалися реберця спасерувати моркву та цибулю.


Перекласти ребра у чавунний казанок. Додати пасеровані овочі та запарений чорнослив.

Залити 2 склянками бульйону або води.

Тушкувати на маленькому вогні 1-1,5 години.


 

м`ясо та субпродукти, свинячі реберця, ребра з чорносливом, ребра з чорносливом в медово-гірчичному соусі, новорічне меню

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свинина під «Лисячою шубкою» з корейською морквою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 654
Особливо це м’яско подобається чоловікам. Воно виходить дуже соковитим, оливки додають пікантності.
Свинина зі сливами – приголомшливе смакове поєднання
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1186
Чудовий соус ідеально доповнює м’ясо!
Бендерики – молдавські трикутні млинці з субпродуктами
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 759
Рум'яні та пухкенькі пиріжки, які так і просяться до рота!
Басма в духовці – узбецька «сестричка» плову (+відео)
м`ясо та субпродукти, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1014
Приготовані у власному соку овочі не лише корисні, але й дуже смачні. Та й від господині така страва вимагає мінімум зусиль.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: