clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
28 Грудня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1149

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Свинячі реберця з чорносливом у медово-гірчичному соусі

Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м'якенькими.
Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м'якенькими. Фото: автора

Це моя фірмова страва на всі свята. Приготовлені за цим рецептом реберця виходять пікантними та водночас дуже м’якенькими.

Смак кислувато-солодкий, а за чорнослив у нас взагалі розгортаються справжні «баталії»!

 

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер (я зрізаю практично весь жир),
1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. чорного перцю,
1 ст. л. меду,
1 ст. л. міцної гірчиці,
2-3 ст. л. сухого білого вина,
3 ст. л. соєвого соусу,
3-4 зубки часнику,
жменя чорносливу з кісточкою,
1 морквина,
1 велика цибулина,
тим’ян, паприка, кориандр.

Приготування:
Чорнослив залити окропом.

Помиті й розрізані на порції свинячі ребра замаринувати в сумішші солі з перцем, вина, соєвого соусу, гірчиці, часнику та спецій. Залишити на годинку.

Потім обсмажити на сковорідці на великому вогні з усіх боків до утворення скоринки.

На жирі, в якому готувалися реберця спасерувати моркву та цибулю.


Перекласти ребра у чавунний казанок. Додати пасеровані овочі та запарений чорнослив.

Залити 2 склянками бульйону або води.

Тушкувати на маленькому вогні 1-1,5 години.


 

м`ясо та субпродукти, свинячі реберця, ребра з чорносливом, ребра з чорносливом в медово-гірчичному соусі, новорічне меню

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

М’ясо на соляній «подушці» (Salzbraten)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 447
Популярний рецепт німецької кухні для лінивих господині. Ідеальний, коли намічається велике святкування, а часу в обмаль.
Відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель» (Milanesa a la Suiza)
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 407
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 520
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Аlmondegas – ніжні фрикадельки по-іспанськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 822
Смачно, просто, ситно й соковито!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: