clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
2 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 2706

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Закуска з оселедця в картопляних «стаканчиках»

Прикрасити закуску зеленню, зернами гранату або маслинами.
Прикрасити закуску зеленню, зернами гранату або маслинами. Фото: автора

Класичне поєднання, яке може стати прикрасою будь-якого святкового столу.

Якщо ввімкнути фантазію, можна красиво подати навіть найбуденніші страви. У цій закусці головне використовувати невеличкі бульби та купити смачний малосольний оселедець.


Інгредієнти:
1 крупний малосольний оселедець,

6 картоплин середнього розміру,

зелень кропу,

2 ч. л. вершкового масла.


Для маринаду:
2 ч. л. ніжної гірчиці,
2 ст. л. нерафінованої соняшникової олії,
1 ст. л. рисового оцту,
зелена цибуля,
чорний мелений перець.

Приготування:
Однакового розміру бульби відварити в шкірочці до готовності. Коли картопля охолоне, почистити її, зрізати кінчики й розрізати навпіл. Вийняти м’якуш ложечкою, залишаючи краї, щоб картопля не розсипалася.

Кріп подрібнити, половинки картоплі змастити вершковим маслом. Обкачати у подрібненій зелені.


Оселедець почистити, розділити на філе й ретельно помити. Нарізати кубиками.

Змішати олію, гірчицю і оцет, додати чорний перець.


У цій суміші замаринувати кубики оселедця.

Через годину-дві додати до риби подрібнену зелену цибулю. Нафарширувати оселедцем картопляні «стаканчики».
Залишилося лише розкласти картоплю на тарілку й прикрасити зеленню, зернами гранату або маслинами.


 

закуски, закуска оселедець в картопляних стаканчиках, риба та морепродукти, страви з оселедця, оселедець, сятковий стіл, різдвяне меню, новорічне меню

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Огірковий салат із медово-м’ятною заправкою
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 799
По-літньому свіжа, легка, яскрава, апетитна та соковита закуска!
Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 518
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Свиняча рулька з яблуками та чорносливом за рецептом Ігоря Місевича
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 835
Дехто вважає, що свиняча рулька – це жорстке м'ясо. Однак, якщо ви приготуєте її за фірмовим рецептом учасника проекту «МайстерШеф», то вона вийде у вас м'якою, соковитою, ніжною, ароматною і на диво смачною!
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1130
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: