clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1735

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках

Перед подачею нафарширувати салатом трубочки або наповнити корзинки.
Перед подачею нафарширувати салатом трубочки або наповнити корзинки. Фото: автора

Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.

Цей салат більше сподобається жінкам, адже замість пікантних ноток часнику тут на перший план виходить ніжний смак ананасу. Цей тропічний фрукт якнайкраще поєднується із сиром і у салатика, завдяки такому вдалому дуету, досить цікавий, приємний смак. А щоб страва виглядала більш святково, краще подавати її у вафельних трубочках чи корзинках.


Інгредієнти:
3 плавлені сирки «Дружба» (або 300 г сиру твердого),
300 г консервованих ананасів,
3 варених яйця,
домашній майонез,
сіль, перець.


Приготування:
Сир натерти на дрібній чи крупній тертці. Яйця теж натерти на тертці.

Ананаси дрібно нарізати кубиками. 

Змішати всі інгредієнти, заправити салат майонезом, посолити та поперчити. Ретельно перемішати.

Перед подачею нафарширувати салатом трубочки...

...або наповнити корзинки.

 

закуски, салати, салат тель-авів з сиром і ананасами, консервовані ананаси, салати в корзинках, тарталетки, різдвяне меню, Різдво, сирок дружба

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Данський печінковий паштет (Dansk leverpostej)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 738
Дуже популярна страва скандинавської кухні, без якої, напевно, не обходиться жоден сніданок.
Огірковий салат із медово-м’ятною заправкою
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 605
По-літньому свіжа, легка, яскрава, апетитна та соковита закуска!
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 925
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Оселедець із коропа по-домашньому
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 514
Рибка виходить ніжна, в міру солона й пікантна, а головне – у ній практично не має кісточок.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: