Гаряча тема:
- Війна
Бувають ситуації, коли взагалі немає сил і часу готувати. А смачно поїсти хочеться. Тоді згадуються такі страви, як картопля, запечена з фаршем. Здавалося б, що може бути простіше, а виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
300 г м’ясного фаршу,
2 цибулини,
1 моркввина,
2 ст. л. м'якого вершкового масла,
6-7 картоплин,
1/2 склянки молока,
1,5 склянки жирних вершків,
2 ст. л. борошна,
3-5 зубків часнику,
1 ч. л. солі,
Мускатний горіх, мелений перець,
1,5 склянки тертого сиру.
Приготування:
Нагріти духовку до 200°С. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. На дно викласти фарш. Посолити, поперчити.
Зверзу покласти шар цибулі та кружальця моркви.
Картоплю нарізати тонкими смужками і викласти на овочі.
Молоко змішати з вершками, додати борошно, часник, сіль, перець та мускатний горіх. Перемішати. Залити цією сумішшю картоплю.
Закрити форму фольгою і випікати 30 хвилин. Зняти фольгу і тримати ще 20-30 хвилин.
За 10 хвилин до кінця приготування зверху притрусити тертим сиром.
Подавати в тій же формі, в якій запіканка готувалася.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: