clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
12 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1227

Язик по-кавказьки зі сметаною та горіхами

Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами.
Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами. Фото: автора

Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами. Крім того, вона проста у виконанні.

Інгредієнти:
2 свинячих чи 1 яловичий язик,
1 склянка волоських горіхів,
1 велика цибулина,
2-3 зубки часнику,
1 склянка сметани або вершків,
дрібка цукру,
сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Відварений й почищений заздалегідь язик нарізати великими пластинками і викласти в глибоке деко.

Цибулю обсмажити на оливковій олії до прозорості з дрібкою солі та цукру.

Викласти зверху на язик. Притрусити хмелі-сунелі.


Горіхи злегка підсушити на сухій сковорідці й змолоти у млинку разом із часником. Потім влити сметану й ще раз збити все разом.

Залити соусом язик.


Накрити деко фольгою і поставити в гарячу духовку на 15 хвилин. Потім фольгу зняти й запікати ще 10 хвилин.  

м`ясо та субпродукти, язик, язик по-кавказьки, кавказька кухня, язик у сетанно-горіховому соусі,

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі сердечка в томатному соусі з овочами та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 361
Це дуже зручний, швидкий, простий і, звісно ж, смачний рецепт, який завжди прийде вам на допомогу, коли мало часу, але потрібно щось швиденько приготувати на вечерю.
Свиняча рулька з яблуками та чорносливом за рецептом Ігоря Місевича
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 828
Дехто вважає, що свиняча рулька – це жорстке м'ясо. Однак, якщо ви приготуєте її за фірмовим рецептом учасника проекту «МайстерШеф», то вона вийде у вас м'якою, соковитою, ніжною, ароматною і на диво смачною!
Курка на пивній банці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 669
Ваша чарівна паличка в ті дні, коли гості на порозі.
Рагу з курячого філе по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 498
Ще одна варіація на тему мексиканської кухні, яка чудово урізноманітнить повсякденний стіл.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: