clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
12 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1901

Язик по-кавказьки зі сметаною та горіхами

Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами.
Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами. Фото: автора

Дуже смачна страва з традиційними для Кавказу інгредієнтами. Крім того, вона проста у виконанні.

Інгредієнти:
2 свинячих чи 1 яловичий язик,
1 склянка волоських горіхів,
1 велика цибулина,
2-3 зубки часнику,
1 склянка сметани або вершків,
дрібка цукру,
сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Відварений й почищений заздалегідь язик нарізати великими пластинками і викласти в глибоке деко.

Цибулю обсмажити на оливковій олії до прозорості з дрібкою солі та цукру.

Викласти зверху на язик. Притрусити хмелі-сунелі.


Горіхи злегка підсушити на сухій сковорідці й змолоти у млинку разом із часником. Потім влити сметану й ще раз збити все разом.

Залити соусом язик.


Накрити деко фольгою і поставити в гарячу духовку на 15 хвилин. Потім фольгу зняти й запікати ще 10 хвилин.  

м`ясо та субпродукти, язик, язик по-кавказьки, кавказька кухня, язик у сетанно-горіховому соусі,

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі бризолі в омлеті
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1198
Здавалося б, звичайний набір продуктів, а в підсумку виходить цікава страва.
Вафельні рулетики з картоплею та фаршем
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 932
Дуже смачна й ситна страва, якою можна як потішити рідних під час сімейного обіду, так і доповнити нею святковий стіл.
Чакіндзулі з курки (грузинська кухня)
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 906
Ця шалено смачна страва готується на раз-два-три, а результат приємно дивує!
М’ясна запіканка з кабачковою начинкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 636
Без клопоту і зайвих рухів — і котлети, і гарнір!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: