Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
2 свинячих чи 1 яловичий язик,
1 склянка волоських горіхів,
1 велика цибулина,
2-3 зубки часнику,
1 склянка сметани або вершків,
дрібка цукру,
сіль, перець, хмелі-сунелі.
Приготування:
Відварений й почищений заздалегідь язик нарізати великими пластинками і викласти в глибоке деко.
Цибулю обсмажити на оливковій олії до прозорості з дрібкою солі та цукру.
Викласти зверху на язик. Притрусити хмелі-сунелі.
Горіхи злегка підсушити на сухій сковорідці й змолоти у млинку разом із часником. Потім влити сметану й ще раз збити все разом.
Залити соусом язик.
Накрити деко фольгою і поставити в гарячу духовку на 15 хвилин. Потім фольгу зняти й запікати ще 10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: