Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
300 г готової корейської моркви,
100 г вареного курячого філе,
60 г солоних огірків,
100 г шампіньйонів,
50 г копченої грудинки,
сіль, перець,
майонез.
Приготування:
Куряче філе відварити, нарізати соломкою. Гриби подрібнити так само, як і курку. Змішати огірки та м’ясо з корейською морквою, заправити все майонезом. Посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати. На сковорідці підсмажити копчену грудинку та гриби, нарізані пластинками. Викласти салат на пласку тарілку й по колу посипати смаженими шампіньйонами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: