ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
10 Квітня, 2020

Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря Олексія Випірайленко

13 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4155

"Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками" - каже пан Олексій.

Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.

 

Інгредієнти:

300 г готової корейської моркви,

100 г вареного курячого філе,

60 г солоних огірків,

100 г шампіньйонів,

50 г копченої грудинки,

сіль, перець,

майонез.

Приготування:

Куряче філе відварити, нарізати соломкою. Гриби подрібнити так само, як і курку. Змішати огірки та м’ясо з корейською морквою, заправити все майонезом. Посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати. На сковорідці підсмажити копчену грудинку та гриби, нарізані пластинками. Викласти салат на пласку тарілку й по колу посипати смаженими шампіньйонами.

 

рецепт від шеф-кухаря, салат із корейською морквою та курятиною, корейська морква, страви з курятини, салати, Випірайленко Олексій, Кінто, шеф-кухар

Коментарі:

  Так  Ні, дякую