Гаряча тема:
- Війна
Гульчехра настільки проста у виконанні, що навіть дивно, звідки береться такий чудовий і гармонійний смак. Як основний інгредієнт використовується курка. Підійде будь-яка частина птиці. Страва виходить соковитою, насиченою, із ніжним молочним присмаком. Дуже смачно їсти її з вареним рисом. Обов'язково потрібно покласти спеції і часник. А для того, щоб соус вийшов густішим, додають борошно. Спробуйте гульчехру – це дуже смачно!
Інгредієнти:
500 г курячого м'яса (можна з кістками),
2 великі цибулини,
5 зубків часнику,
1 ст. л. борошна,
50 мл молока,
4-5 ст. л. сметани,
150-200 мл води або бульйону,
зелень, сіль і перець за смаком,
0,5 ч. л. хмелі-сунелі, кмин,
0,5 ч. л. цукру.
Приготування:
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Цибулю півкільцями.
Обсмажити цибулю до золотавого кольору окремо. М'ясо обсмажити до легкої скоринки, трішки пополити та поперчити.
У молоці перемішати борошно, щоб не було грудочок. Додати до курки молоко, сметану, воду або бульйон, сіль, цукор, спеції. Перемішати, тушкувати 5 хвилин. Потім додати цибулю. Тушкувати до готовності, помішуючи (під кришкою).
Наприкінці додати вичавлений часник і дрібно нарізану зелень.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: