clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
20 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 1150

Сьомга з овочами на сковорідці (експрес-рецепт)

При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.
При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою. Фото: автора

При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.

Зазвичай, я готую червону рибку порційними шматками, і ніколи не думала, що в такому виконанні страва нічим не поступатиметься рибним стейкам. До того ж, мене підкупила швидкість приготування, що дуже важливо для нас, вічно «невстигаючих». Аналогічно можна готувати горбушу, тріску, тіляпію і навіть хек.

 

Інгредієнти:

400-500 г філе сьомги,

2 цибулини,

2 морквини,

1 болгарський перець,

коріандр, сіль, перець,

200 мл вершків (15%),

зелень та лимон.

 

Приготування:

Нарізати цибулю півкільцями й спасерувати на олії до прозорості.

Моркву подрібнити кружальцями й додати у сковорідку до цибулі.

Потім болгарський перець, нарізаний півкільцями.

Смажити майже до готовності на сильному вогні, постійно помішуючи. Рибу також нарізати крупно (як м'ясо на гуляш), викласти її до овочів, посолити, поперчити, присмачити коріандром. Смажити до готовності, теж постійно помішуючи.

Влити вершки.

Тушкувати ще 7-10 хвилин.

Подавати разом із соусом, оздобивши страву шматочками лимона.

За бажанням прикрасити зеленню петрушки.

 

сьомга, риба та морепродукти, сьомга з овочами на сковорідці, експрес-рецепт, вершковий соус, риба на сковорідці

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром
риба та морепродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1487
Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.
Новорічне меню: рулетики з лаваша із сьомгою, сиром та огірком
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1670
Бутерброди, тости та канапки – це сумно й повсякденно. На зміну приходить вірменський лаваш із різними начинками.
Cалат-коктейль із малосольною сьомгою — смачний та ошатний
салати
Світлана ЯСЬКОВА 999
Інгредієнти, які входять до складу цього салату, настільки добре поєднуються між собою за смаком і кольором, що в підсумку він виходить яскравим, смачним та поживним.
Новорічне меню: щука, фарширована сьомгою
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1179
Фарширована риба завжди виглядає ошатно на будь-якому святковому столі. А фарширована щука взагалі вважається царською стравою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: