clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
20 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 839

Сьомга з овочами на сковорідці (експрес-рецепт)

При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.
При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою. Фото: автора

При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.

Зазвичай, я готую червону рибку порційними шматками, і ніколи не думала, що в такому виконанні страва нічим не поступатиметься рибним стейкам. До того ж, мене підкупила швидкість приготування, що дуже важливо для нас, вічно «невстигаючих». Аналогічно можна готувати горбушу, тріску, тіляпію і навіть хек.

 

Інгредієнти:

400-500 г філе сьомги,

2 цибулини,

2 морквини,

1 болгарський перець,

коріандр, сіль, перець,

200 мл вершків (15%),

зелень та лимон.

 

Приготування:

Нарізати цибулю півкільцями й спасерувати на олії до прозорості.

Моркву подрібнити кружальцями й додати у сковорідку до цибулі.

Потім болгарський перець, нарізаний півкільцями.

Смажити майже до готовності на сильному вогні, постійно помішуючи. Рибу також нарізати крупно (як м'ясо на гуляш), викласти її до овочів, посолити, поперчити, присмачити коріандром. Смажити до готовності, теж постійно помішуючи.

Влити вершки.

Тушкувати ще 7-10 хвилин.

Подавати разом із соусом, оздобивши страву шматочками лимона.

За бажанням прикрасити зеленню петрушки.

 

сьомга, риба та морепродукти, сьомга з овочами на сковорідці, експрес-рецепт, вершковий соус, риба на сковорідці

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Закуска з сьомгою у вафельних трубочках
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 888
Страва дуже красиво виглядає на святковому столі, й смакує пречудово.
Cалат-коктейль із малосольною сьомгою — смачний та ошатний
салати
Світлана ЯСЬКОВА 819
Інгредієнти, які входять до складу цього салату, настільки добре поєднуються між собою за смаком і кольором, що в підсумку він виходить яскравим, смачним та поживним.
Салат з сьомгою, апельсином та кунжутом (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
салати, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1178
Свіжий, соковитий та легкий салатик для романтичної вечері чи святкового застілля.
Новорічне меню: щука, фарширована сьомгою
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 979
Фарширована риба завжди виглядає ошатно на будь-якому святковому столі. А фарширована щука взагалі вважається царською стравою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: