ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Cметанні сердечка

23 Січня 2017 р. Ірина Машталер Гурман 5605


Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.

Інгредієнти:

2 яйця,

півсклянки цукру,

півпачки м'якого маргарину,

100 г сметани,

сіль, сода (погасити оцтом),

ванілін,

борошно (скільки візьме).

Приготування:

Замісити м'яке тісто (щоб не липло до рук). Розкачати не тонкі палянички, вирізати сердечка формочками, присипати їх цукром. Викласти на деко встелене пергаментом, випікати при 180 градусах. Важливо: вироби з такого тіста не варто пересушувати в духовці, пекти до легкого рум'янцю. Тоді печиво виходить смачне, м'яке і розсипчасте.

печиво, рецепти від читачів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую