clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
23 Січня 2017 р. Ірина Машталер 1784

Cметанні сердечка



Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.

Інгредієнти:

2 яйця,

півсклянки цукру,

півпачки м'якого маргарину,

100 г сметани,

сіль, сода (погасити оцтом),

ванілін,

борошно (скільки візьме).

Приготування:

Замісити м'яке тісто (щоб не липло до рук). Розкачати не тонкі палянички, вирізати сердечка формочками, присипати їх цукром. Викласти на деко встелене пергаментом, випікати при 180 градусах. Важливо: вироби з такого тіста не варто пересушувати в духовці, пекти до легкого рум'янцю. Тоді печиво виходить смачне, м'яке і розсипчасте.

печиво, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печиво «Ріголетто»
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 1054
Ароматне, хрустке, з горіховим смаком і розсипчастою текстурою.
Розсипчасте печиво «Діаманти» від П’єра Ерме
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 2598
Класичний хрусткий смаколик, який французи називають печиво-сабле, просто тане у роті!
Кіфлики по-закарпатськи з бананами та шоколадом — смачні пиріжечки із сирного тіста
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 2219
В цьому рецепті дуже вдале тісто. Всі попередні мої варіації кіфликів були файні поки свіжі. Ці ж — мякенькі та розсипчасті і на другий, і на третій день.
Печиво «Варенички» з сиром та какао
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 1747
Ніжне, розсипчасте тісто й ароматна в міру солодка начинка! Продукти звичайнісінькі, а результат несподівано розкішний!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: