clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
23 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3446

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Сарделька в тісті за 10 хвилин

Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді.
Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді. Фото: автора

Кляр такий вдалий, що одного разу спробувавши його, починаєш смажити у ньому все — і цвітну капусту, і рибу, і яблука, і картоплю...

Легко, швидко, смачно й ситно. Можна в такий спосіб готувати сосиски в тісті і навіть лікарську ковбасу! У мене сардельки, оскільки саме вони були у холодильнику. Без особливого клопоту вийшли справжні пиріжки! Тісто м'яке та ніжне.

 

Інгредієнти:

5 сардельок.

Кляр:

0,5 склянки сметани,

0,5 склянки борошна,

2 яйця

1 ч. л. гірчиці,

сіль, перець,

1/4 ч. л. соди.

 

Приготування:

Змішати в мисці сметану, гірчицю та яйця. Посолити й поперчити, додати соду.

Всипати борошно, ретельно змішати (має вийти густовате тісто, як на оладки, щоб не стікало з сосиски чи сардельки).

Сардельки почистити від шкірки й нарізати у довільній формі — кружальцями чи квадратиками.

Занурити шматочки сардельок у кляр (я просто висипаю їх у миску з кляром і перемішую).

Смажити на олії з обох боків.

Викладати на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Потім скласти у каструльку.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді.

 

швидкі сніданки, сарделька в тісті за 10 хвилин, сардельки, сосиски, кляр, закуска, закуски, сніданки, сніданок, смачні сніданки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Варений омлет «Дієтичний», приготований у пакеті
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1527
Ніжний і завжди надзвичайно пишний, а ще дуже простий і легкий у виконанні!
ШВИДКІ СНІДАНКИ: смачні хрусткі грінки з лаваша
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1673
Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара.
Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1103
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
«П’яна» слива в коньяку на зиму
закуски, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2829
Таку закуску подають до м’яса та як доповнення до тарілочки з різносолами на святковий стіл. Хоча мариновані сливи виходять такими смачними, що їх можна їсти й просто так, баночки рідко «доживають» до зими.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: