clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
23 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 3959

ШВИДКІ СНІДАНКИ: Сарделька в тісті за 10 хвилин

Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді.
Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді. Фото: автора

Кляр такий вдалий, що одного разу спробувавши його, починаєш смажити у ньому все — і цвітну капусту, і рибу, і яблука, і картоплю...

Легко, швидко, смачно й ситно. Можна в такий спосіб готувати сосиски в тісті і навіть лікарську ковбасу! У мене сардельки, оскільки саме вони були у холодильнику. Без особливого клопоту вийшли справжні пиріжки! Тісто м'яке та ніжне.

 

Інгредієнти:

5 сардельок.

Кляр:

0,5 склянки сметани,

0,5 склянки борошна,

2 яйця

1 ч. л. гірчиці,

сіль, перець,

1/4 ч. л. соди.

 

Приготування:

Змішати в мисці сметану, гірчицю та яйця. Посолити й поперчити, додати соду.

Всипати борошно, ретельно змішати (має вийти густовате тісто, як на оладки, щоб не стікало з сосиски чи сардельки).

Сардельки почистити від шкірки й нарізати у довільній формі — кружальцями чи квадратиками.

Занурити шматочки сардельок у кляр (я просто висипаю їх у миску з кляром і перемішую).

Смажити на олії з обох боків.

Викладати на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Потім скласти у каструльку.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: Сарделька в тісті смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді.

 

швидкі сніданки, сарделька в тісті за 10 хвилин, сардельки, сосиски, кляр, закуска, закуски, сніданки, сніданок, смачні сніданки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Маринований пікантний кавун на зиму
закуски, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 372
На смак скибочки більше нагадують мариновані помідори чи огірки. Таку закуску подають до картопельки, м'яса, локшини та каші.
Варений омлет «Дієтичний», приготований у пакеті
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1819
Ніжний і завжди надзвичайно пишний, а ще дуже простий і легкий у виконанні!
Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 650
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Домашній майонез за особливим рецептом Ектора Хіменеса-Браво
закуски, салати, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1262
Корисний соус для салатів, закусок та інших страв від гуру кулінарії та незмінного судді шоу «МайстерШеф».
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: