clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
25 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА 2453

Тушкована капуста з фаршем і апельсинами

Капуста з апельсинами та фаршем - цікава страва на щодень.
Капуста з апельсинами та фаршем - цікава страва на щодень. Фото: автора

Апельсини надають страві аромат і легку кислинку.

Звісно, можна апельсини й не додавати, просто стушкувати капусту з фаршем. Але хоча б раз варто спробувати страву у такій інтерпретації. Чесно кажучи, я також сумнівалася чи буде вдалим таке поєднання. Але результат сподобався не лише мені, але й чоловіку, який більш консервативний у їжі.

 

Приготування:

1 кг капусти,

500 г фаршу (будь-якого, за смаком),

2 апельсина,

2 великі цибулини,

1 морквина,

сіль, перець,

3 ст. л. сметани,

дрібка цукру,

кмин, мускатний горіх,

олія для смаження.

 

Приготування:

Капусту нашаткувати, посолити та трішки пом’яти руками, щоб вона пустила сік.

Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Спасерувати овочі на олії з дрібкою цукру.

Додати до смажених овочів фарш, посолити, поперчити, додати спеції. З одного апельсина зняти цедру й додати її у сковорідку.

Обсмажити все разом практично до готовності фаршу. Додати сметану й протушкувати ще 3-5 хвилин.

Апельсини почистити від плівочок, нарізати невеликими шматочками й додати до капусти.

Викласти замсажку й ретельно все перемішати.

Скласти все у чавунну каструльку чи гусятницю.

Тушкувати до готовності (близько 35-40 хвилин) під кришкою.

Сереверувати капусту зеленню та шматочками апельсину.

 

капуста, страви з овочів, овочеві страви, овочі, м`ясо та субпродукти, страви з фаршу, фарш, апельсини, тушкована капуста, тушкована капуста з фаршем та апельсинами

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курочка з ароматом кави
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 802
Неймовірно смачні й ніжні курячі гомілки з незвичайним варіантом соусу.
Постимо смачно: капуста по-гурійськи
закуски, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 871
Величезний плюс цієї кавказької закуски в тому, що готується вона дуже просто, а стояти в холодильнику буде багато місяців і свій смак не втратить.
Постимо смачно: Лаханорізо — тушкований із молодою капустою рис по-грецьки
крупи та страви з борошна, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1111
За цією дивною і трохи смішною для нашого вуха назвою ховається дуже проста, бюджетна та неймовірна смачна страва грецької кухні.
Курячі шлуночки з овочами, запечені в горщиках
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 613
Завдяки приготуванню у порційних горщиках, страва виходить дуже ніжною, ароматною та смачною.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: