Гаряча тема:
- Війна
У вас виходить торт із кремом посередині. Розшарування відбувається за рахунок різної жирності складових.
Інгредієнти (на форму 20х20см):
4 яйця,
125 г вершкового масла,
500 мл теплого молока,
115 г борошна,
150 г цукру,
0,5-1 ч. л. ваніліну (без гірки),
1 ст. л. води.
Приготування:
Білки відокремити від жовтків та збити з дрібкою солі до стійких піків. Жовтки збити з цукром, ваніліном і водою. Масло розтопити і злегка охолодити, влити його у жовтки та ретельно збити. Всипати в три прийоми борошно, щоразу ретельно збиваючи. Вилити половину молока, ретельно збити, потім додати решту молока і знову збити. Обережно підмішати білки (перемішувати зверху донизу). Форму змастити вершковим маслом і посипати борошном (форма має бути нероз'ємною!). Вилити тісто (воно виходить навіть рідкішим, ніж на млинці). Поставити в духовку при 175ºС на 40-60 хвилин (комусь знадобиться менше, комусь більше часу, все залежить від вашої духовки). Орієнтуйтеся на зовнішній вигляд: зверху тістечко має добре підрум'янитися, а серединка злегка колихатися. Повністю охолодити. Посипати цукровою пудрою і нарізати на порції. Можна прикрасити цукатами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: